Haberler

Senaristler Yemekte Buluştu

'Birlikte Yaşama' temasıyla düzenlenen senaryo yarışmasının senaristleri yemekte buluştu.

'Birlikte Yaşama' temasıyla düzenlenen senaryo yarışmasının senaristleri yemekte buluştu. Fida Film ve Tiglon'un katkılarıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreni 23 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek.

Yedirenk Sanat Vakfi'nın Fida Film ve Tiglon işbirliğiyle gerçekleştiği 'birlikte yaşama' temalı senaryo yarışmasının senaristleri Taksim Elite World Otel'de gerçekleşen yemekte buluştu. Jüri kadrosunda Hülya Koçyiğit, Birol Güven, Hasan Kaçan, Halil Ergün, Yüksel Aksu, Öktem Başol ve Ali Tokul'un yer aldığı tematik senaryo yarışması 15 Nisan - 13 Eylül tarihleri arasında yurt genelinde ve yurt dışından 200'ü aşkın senaristin katılımıyla gerçekleşti.

Yedirenk Sanat Vakfı Başkanı Ali Tokul yaptığı konuşmada, değerlendirmeleri süren senaryolar arasında jürinin başarılı gördüğü senaryolar için yapımcılarla görüştüklerini ve bu yarışmayla her yaş ve meslek grubundan insanı bir araya getirmekten duyduğu mutluluğu belirtti.

Birinciye 30 bin TL, ikinciye 15 bin TL, üçüncüye 5 bin TL veren yarışmanın ödül töreni Fida Film ve Tiglon'un katkılarıyla 23 Kasım Cumartesi saat 11.00'de, Hülya Koçyiğit, Birol Güven, Halil Ergün gibi isimlerin yani sıra sinema dünyasından tanınmış simaların katilimi ve Cahit Berkay'in vereceği mini konser ile Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda gerçekleşecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hülya Koçyiğit Halil Ergün Birol Güven Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title