Haberler

Sena Nur Çelik: "Daha Özgür Bir Türkiye'ye Yeni Anayasa ile Kavuşabiliriz"

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Kumluca ve Korkuteli’den sonra dün ve önceki gün çalışmalarını Alanya’da sürdürdü.

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Kumluca ve Korkuteli'den sonra dün ve önceki gün çalışmalarını Alanya'da sürdürdü. Genç vekil adayı Sena Nur Çelik, işadamları ve esnaf ziyaretleriyle, mahalle toplantılarıyla çalışmalarına devam etti. Çelik, daha demokratik, daha özgür bir Türkiye'ye ancak yeni bir anayasa ile kavuşabileceğimizi söyledi.

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Değirmendere Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, "Eğer özgür değilsek, haklarımız engellenmişse o zaman ne kadar paramızın olduğu, ne kadar ekonomik refahımızın olduğunun bir önemi yok. Her vatandaşın özgür olduğu bir ülkede yaşamak her şeyden daha önemli. Bizim partimizin de senelerdir verdiği en büyük mücadele, milletimizin özgür iradesinin sandığa yansıması için verdiği mücadeledir. Seneler önce nasıl bir Türkiye vardı? Darbelerin olduğu, ezanların yasaklandığı dönemler var. Hükümetlerin icraatlarını engelleyen, onları baskı altında tutan vesayet odakları vardı. Ekonomik istikrarın olmadığı, her sabah zamlarla uyanan, enflasyonun tavan yaptığı bir Türkiye vardı. Bunların hepsini bu ülke yaşadı. Askeri vesayetin gölgesi altında olan bir Türkiye vardı. Milletin iradesine önem verilmeyen bir Türkiye vardı. Gençlerin hayallerinin elinden alındığı bir Türkiye vardı. Bu ülke bu yasakçı zihniyetlerden çok çekti. İnanç özgürlüğü, hak ve hürriyetler baskı altındaydı. Bizler baskıları, eğitimden mahrum bırakılmayı yaşadık. Artık o eski günlere geri dönmek istemiyoruz. Daha demokratik, daha özgür bir Türkiye'ye ancak yeni anayasa ile kavuşabiliriz. 13 senedir vesayet rejimine karşı en çok mücadeleyi bizim partimiz verdi. 13 senede çok yol aldık. Şimdi gençlerimiz çok daha özgür ve hayal kurabiliyorlar. Çok şükür bunlar AK Parti ile geride kaldı. AK Parti milletin iradesine sahip çıkarak bunları geride bıraktı. Bu başarının en büyük sahibi siz vatandaşlarımızsınız. Sizler sandığa giderek partimizi iktidara getirdiniz. AK Parti de sandığa sahip çıkarak, milletin iradesine sahip çıktı" şeklinde konuştu.

TURİZMCİ İŞADAMLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Çelik, Alanya'daki ilk programına, AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte eski Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nun otelinde Alanya'daki turizmci işadamlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek başladı.

AHMET TOKUŞ CADDESİ ESNAF GEZİSİ

AK Parti'nin genç vekil adayı Sena Nur Çelik, daha sonra ilçe teşkilatıyla beraber Ahmet Tokuş Caddesi üzerindeki esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Çelik, esnaftan destek isterken, yeni Türkiye'nin ikinci atılım dönemi için yapacakları projeleri anlattı.

ELİKESİK MUHTARLIK OFİSİ AÇILIŞI

Çelik, esnaf ziyaretini tamamladıktan sonra Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz'un yeni ofisinin açılışına katıldı. Sena Nur Çelik, muhtar Yusuf Boz'a yeni ofisinin hayırlı olmasını diledi. Çelik, daha sonra ofis açılışına gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

DÜĞÜNLERE KATILDI, NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Çelik'in programında düğünler de vardı. Çelik, katıldığı düğünlerin ikisinde nikah şahidi oldu. Çelik, ilk olarak Alanya'nın tanınmış ailelerinden Ahmet Kiriş'in oğlu Ali Kaan Kiriş-Sefa Nur Demirtaş çiftinin mutluluğuna ortak oldu ve genç çiftin nikah şahidi oldu. Sena Nur Çelik, daha sonra yine nikah şahidi olarak Tülay-Kerim Uyar çiftinin düğününe katıldı. Son olarak da Halit ve Cansu Hatipoğlu çiftinin düğününe katılan Sena Nur Çelik, gençlere bir ömür mutluluk ve iki cihan saadeti diledi. Çelik, nikah şahitliği yaptığı iki düğünde de evlilik cüzdanlarını geline teslim etti.

3 MAHALLE TOPLANTISI

Günün her saatinde vatandaşlarla buluşan Sena Nur Çelik, programlarını mahalle toplantılarıyla tamamladı. Çelik, Değirmendere, Bademağacı ve Obaalacami mahalle toplantılarıyla günü tamamladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sena Nur Çelik Ak Parti Türkiye Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title