Haberler

Semih Saygıner, "Masamda Birikmiş Hikayeler" ile Bo Sahne'deydi

Güncelleme:

Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner'in 33 yıllık kariyerini mizahi bir dille anlattığı "Masamda Birikmiş Hikayeler" adlı gösterisinin galası dün akşam BO SAHNE'de yapıldı.

Cihangir'deki BO Sahne, pazartesi günü Burak Sergen'in Hitler'i oynadığı Adolf oyunun galasının ardından dün akşam da Semih Saygıner'in "Masamda Birikmiş Hikayeler" adlı gösterisinin galasına ev sahipliği yaptı. Saygıner'i ilk gösterisinde sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.

Cahit Berkay, Fuat Güner, Hakan Meriçliler, Keremcem, Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük, Bedri Baykam, Burhan Şeşen, Yeliz, Yonca Evcimik, Doğukan Manço, Yunus Günçe ve Sarpez Semiz de oyunu izleyenler arasında yerlerini aldı.

Semih Saygıner, Adapazarı'nda bir mahalle kahvehanesinden dünya şampiyonluğuna giden yolda yaşadıklarını, bir masa, 3 top ve ıstaka ile sınırlı kalmayan hayatını, yaşadığı "gerçek" olayları sahneye taşıdı. Saygıner, gösterisiyle ilgili şunları söyledi:

"Herkes beni bilardo sporunda ülkem adına kazandığım başarılarla tanıdı. Fakat bu süreçte neler yaşadığımı veya başarıya giden bu yolculuğu insanların bilmesi pek de mümkün değil. O yüzden ben de 33 yıllık bilardo hayatımda başından sonuna tüm yaşananları mizahi bir dille anlattığım tek kişilik bir oyun hazırladım."

Yaklaşık 1,5 saat süren gösteride izleyenler zaman zaman kahkalara boğuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cahit Berkay Adolf Hitler Burak Sergen Cihangir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title