Haberler

Şemdinli'de PKK'nın 'Doçka'sı Ele Geçirildi

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürütüğü çalışmalar kapsamında, PKK'lı teröristlere ait 1 doçka ağır makineli silah ve bu silaha ait 1850 mermi ele geçirildi.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürütüğü çalışmalar kapsamında, PKK'lı teröristlere ait 1 doçka ağır makineli silah ve bu silaha ait 1850 mermi ele geçirildi.

Valilik'ten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İlimiz Şemdinli İlçesi Çatalca Köyü, Elmalı Mezrası kırsal alanında güvenlik güçlerine ait helikopter veya araçlara saldırı düzenlemek için bölücü terör örgütü mensuplarınca silah ve mühimmat gizlendiği bilgisine ulaşılması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce 24.04.2016 günü bahse konu alanda yapılan arama ve tarama faaliyetlerinde; 1 adet doçka ağır makineli silah, bu silaha ait 1850 adet mermi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi. - Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemdinli Hakkari Çatalca Elmalı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title