Haberler

Sema Yeşilçimen Siyaseti Bırakacağını Açıkladı

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra aktif siyaset yapmayı düşünmediğini belirtti.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra aktif siyaset yapmayı düşünmediğini belirtti. Yeşilçimen, siyaseti artık gençlerin yapması gerektiğini belirterek "Bu nedenle biz meclis üyesi adaylarımızı bile gençlerden oluşturduk, dolayısıyla ağustos ayından sonra yerimi gençlerimize bırakacağım" dedi.

Son günlerde Başkan Ülgür'ün hedefinde yer alan iktidar partisinin Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, düzenlediği basın toplantısında belgelerle ve açık sözlülükle çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Ülgür'ün 'Bu ilçeyi yine Sultan Hanım mı yönetsin' sözlerine kendi üslubuyla cevap veren Yeşilçimen; şöyle konuştu: "Bu memleketin sultanlara da krallara da ihtiyacı yok. O nedenle bu memleketin gerçekten çalışkan, dürüst, daha önce siyasetle çok haşır neşir olmamış siyasi ayrıcalık ayrımcılık yapmamış birine ihtiyaç var. Bu nedenle Sayın Başkanın belden aşağı laflarını kendisine iade ediyorum. O kendi yakıştığı tavrı içerisinde herkese saldırgan davranıyor. Yani bir siyasi miting konuşmasından ziyade karşısında sanki bütün düşman ordusu var, herkese düşman, son derece agresif kendisine hiç güveni olmayan bir tavır sergiliyor. Çünkü neden geleceği görüyor, yani 30 Mart'ı görüyor. 15 yıldır Selçuk belediyesi başkanı olup bu kenti yönetime talip olmuş yöneten bir kişiden daha hassas konuşmalar bekliyorum. Evet sinirleri bozuktur alanları dolduramıyordur, salonları dolduramıyordur, sokakta herkes bir laf söylüyordur. Dolayısıyla üslubunu bu kadar kötüleştiren bir arkadaşın artık sinir sisteminin bozulduğunu düşünüyorum"

SİYASETİ BIRAKIYOR

Yerel seçimleri partisinin Selçuk Adayı Dr. Zeynel Bakıcı ile kazanacaklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, bu zaferin ardından Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra aktif siyasete son vereceğini açıkladı. Yerini gençlere teslim edeceğini anlatan Yeşilçimen; sözlerini şöyle sürdürdü: "O tarihte ben Selçuk'ta olacağım sayın Ülgür, sen nerede olacaksın. Emin ol ki, Selçuk'a çıkamayacaksın."

Partilerde ve ilçe başkanlıklarında artık gençlerin yer almasını istediğini ifade eden Yeşilçimen, sözlerine şöyle devam etti: "Ben 19 yıllık devlet memurluğumu gözüm kapalı yapıp belediye merdivenlerinden onurumla inmiş biriyim. Allah herkese böyle bir onur nasip etsin"

ORMAN ARAZİLERİNİ BELGELERLE AÇIKLADI

Başkan Ülgür'ün Selçuk'taki yerel seçimleri Sema Yeşilçimen-Vefa Ülgür kavgasına çevirmek istediğini, ama ona bu fırsatı asla vermeyeceğini söyleyen Yeşilçimen, önceki gün tapu müracaatını yaptığını, kendi adına kayıtlı Selçuk tapu müdürlüğünden aldığı evinin altında iki adet 11 ve 12 numaralı bağımsız tapu kaydı olduğunu açıkladı. Yeşilçimen, ailesine ait tüm orman arazilerin tüm örneklerinin burada olduğunu anlatarak "İlk müracaatım 24 Mayıs 2003 tarihindedir. Bu araziyi 2000 yılında almışız, ağaçlandırmamızı yapmışız, 160 dönüm orman arazisini Selçuk'taki annemin köyü olan Ece köyündeki araziler aileme 49 yıllığına orman bakanlığı tarafından kiralanmıştır. Bir kısmının evrakları 2007'de, bir kısmının evrakları 2009'da, bir kısmının evrakları da 2014 de tamamlanmıştır. Sayın başkan bunlarla ilgili araştırma yapıyor, ama araştırmasına gerek yok hemen girsin internetle ilgili nasıl bilgi alınıyor görsün" dedi.

"BAŞKAN'A TEKLİF SUNUYORUM"

Başkan Ülgür'ün her konuşmasında dile getirdiği orman arazileri ile ilgili konuyu açık bir şekilde cevapladığını, bunun üzerine kendisinin de Başkan Ülgür'e bir teklifte bulunmak istediğini ifade eden Yeşilçimen, şunları söyledi: "Sayın başkanın bildiğiniz gibi Arvalya mevkiinde işlediği arazileri var. Buraları 25 yıllığına kiraladığını söylüyor, doğrudur, inanıyorum. Kuyumcu mevkiinde ve Zeytinköy yol ayrımında iki tane yine parsel arazi işliyor burayı da kiraladığını söylüyor inanıyorum. Şeftali ve mandalina ektiğini söylüyor, doğrudur. Şimdi benim yurt dışında arkadaşlarım çalışmadığı için yılda 5 kere gelerek arazi alıp 'al Semacım bu arazileri sen düzlükten yer aldın mandalina-şeftali ekte buraları ben işleyeyim, beraber ortak çalışalım, bana kira ver' demediği için biz de çiftçilik yapmaya karar verdik. Bizim öyle çok paramız yok. Artezyenlerini açalım, çelik tellerle çevirelim. Biz çelik telleri ailece çeviriyoruz. O nedenden dolayı Sayın Ülgür'e bir şey teklif ediyorum. 1999 yılında belediyeye geldiği günden bu yana edindiği mal varlığının yüzde 25'ini bana versin; ailemin, benim, bu iki dükkanımız da dahil, ailemin evi de dahil takasa hazırım." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sema Yeşilçimen Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title