Haberler

Sema Şimşek'in 'İyi ki Babam Ölmüş' Paylaşımı Olay Oldu

Güncelleme:

Eski mankenin, annesiyle birlikte yer aldığı fotoğrafın altına yazdığı "İyi ki babam ölmüş. Annem ölseydi bu günleri görür müydüm?" yorumu takipçilerini ikiye böldü.

Eski manken Sema Şimşek, annesiyle yer aldığı bir fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

"İYİ Kİ BABAM ÖLMÜŞ"

Şimşek altına "Babasına çok aşık bir kız çocuğuydum. Sekiz yaşımda aşkımı kaybettim ve ben artık çocuk değildim. Aradan geçen otuz iki yıla rağmen onu özlemekten ve onun icin ağlamaktan hiç vazgeçmedim. Ve bugün hâlâ babasına aşık, onu özleyen ve onun için ağlayan bir kadın olarak söylüyorum ki iyi ki babam ölmüş :( Annem ölmüş olsaydı bu günleri görür müydüm? Bu Sema olabilir miydim? Anne her şeymiş bunu bu günlerde cok daha iyi anlıyorum. Allah seni başımızdan eksik etmesin annem" notunu düştü.

Bazı takipçileri Sema Şimşek'e tepki gösterirken, bazıları ise ona destek verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sema Şimşek Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

HmmMobil-IOS:

Baban ölse çıplak bedenini sergileyip para kazanamazdın,normal bi işin olurdu muhtemelen hakkında hayırsızı olmuş demekki

13
1
yanıtYanıtla
Galip:

saçma sapan sözler.

10
1
yanıtYanıtla
MELİSA:

Bence anlatmak istediği şeyi net ifade edememiş, yanlış bir ifade olmuş, yanlış cümle kurmuş, iyi ki babam ölmüş cümlesi hoş karşılanamaz. . . duygularını başka cümlelerle ifade etmeliydi. .

6
0
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

Dişi kuş-yuva misali. . . . . . . . söylem yanlışlığı var, ama özünde doğru. Bir söz vardır. . . ''bir kadın on erkeğe bakar, ama on erkek bir kadına bakamaz''.

4
1
yanıtYanıtla
DİLBAZ:

SAÇMALAMIŞ NOKTA

3
1
yanıtYanıtla
Ugur karaMobil-IOS:

Babanin dua si annenin bedduasi demisler bu dunyada islerin yolunda gidebilir ahirette napcan bu lafin seni yakarrrrrrr

4
0
yanıtYanıtla
BABAHAKKI:

''''Ben küçükken babam değil de annem ölmüş olsaydı daha kötü olurmuş benim için'''' demek istemiş. Neden böyle bişey demişse, saçmalamış bence. Boş düşünmekte, boş konuşmakta, boş yazılar yazmakta ülke olarak üstümüze yok valla. ''''Annecim seni çok seviyorum, hem annem hem babam oldun. '''' yaz, geç gitsin, ne uzatıyorsun.

2
1
yanıtYanıtla
Asli:

Benimde Babam yok hic tanimadim tanimakda istemem .Annem le kizkardeslerimle mutluyum

1
0
yanıtYanıtla
Seda ulusoyist:

Vicdansız kadın iyiki babam ölmüş ne demek Allah hiçkimseyi böyle kadınlarla ne arkadaş nede sevgilisi yapmasın

1
0
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

AK PARTİNİN EVDEKİ P''Sİ

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title