Haberler

Hakan Şükür'ün Babası Sermet Şükür'ün Tutukluluğuna İtiraz Edilcek

Güncelleme:

FETÖ'den tutuklanan Hakan Şükür'ün babası Sermet Şükür'ün şeker, kolesterol ve tansiyon gibi sağlık sorunları olması nedeniyle tutukluluğuna itiraz edileceği ortaya çıktı.

FETÖ'ye finansal destek sağladığı iddiasıyla tutuklanan eski milli futbolcu Hakan Şükür'ün babası 75 yaşındaki Sermet Şükür'ün avukatı Turan Ateş, müvekkilinin sağlık sorunları olduğunu belirterek, hafta içerisinde tutuklanmasına itiraz edeceklerini söyledi.

SAĞLIK RAPORU ALACAKLAR

İstanbul Barosu avukatlarından olan ve yıllarca Sakarya Adliyesi'nde hakimlik ve Adalet Komisyonu Başkanlığı yaptıktan sonra avukatlık mesleğine dönen Turan Ateş, Sermet Şükür'ün gözaltına alınıp adliyeye getirildiği dün avukat olarak yanında bulunduğunu söyledi. Turan Ateş, Sermet Şükür'ün sağlık raporlarını aldıktan sonra tutuklanmasına itirazda bulunacağını belirterek, şöyle dedi:

İLERİ DERECEDE ŞEKER HASTASI

"Sermet Şükür hakkındaki 'Anayasal düzeni yıkmaya zorla kalkışmaya teşebbüs ve silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan süren soruşturma sonrasında tutuklandı. Soruşturma dosyasıyla ilgili gizlilik kararı olduğu için inceleyemedik. Bu nedenle bir şey söyleyemiyorum. Ancak kendisinin ileri derecede şeker, kolesterol, tansiyon gibi sağlık sorunları var. İnsülin de kullanıyor. Adliyede iken benim yanımda ara öğün yedi ve insülin aldı. Ancak bunun için sağlık raporlarının elime ulaşması gerekiyor. Bu raporları aldıktan sonra tutuklanmaya itiraz edeceğiz."

HİÇBİR AVUKAT ÜSTLENMEDİ İDDİASI

Avukat Turan Ateş, Sermet Şükür'ün avukatlığını Sakarya'dan hiçbir avukatın üstlenmediği konusunda ise "O konuyu bilemiyorum. Eğer öyle bir durum varsa da avukatların dava almaması çok yanlış bir durum." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Barosu Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title