Haberler

Selma Hayek: Her gün Cinsellik Olursa İşin Büyüsü Bozulur

Güncelleme:

Meksikalı oyuncu Salma Hayek, özel bir dergiye verdiği röportajda özel hayatı hakkında bilinmeyenleri anlatırken "Cinsellik, mutlu bir evliliğin anahtarı değil. Ayrıca her gün olmaz" dedi.

Dünyaca ünlü Meksikalı oyuncu Salma Hayek, evliliğin hayatındaki en büyük başarısı olduğunu söyledi. 54 yaşındaki iş adamı François-Henri Pinault ile 2009 yılında evlenen 49 yaşındaki Hayek, bir aşk evliliği yaptığını söylüyor.

"O BENİM İÇİN YUVA DEMEK"

"Aşk dolu, iyi bir evlilik hayattaki en büyük başarım" diyen güzel oyuncu " Yuvam, kocam neredeyse orası. O benim için yuva demek. Çekirdek ailemizin dışında kalan her şey, birlikte deneyimlediğimiz bir macera" şeklinde konuştu.

"HER GÜN CİNSELLİK OLMAZ"

Ünlü oyuncu, cinselliğin mutlu bir evliliğin anahtarı olmadığını belirterek "Cinsellik, mutlu bir evliliğin anahtarı değil ancak yan etkisi olabilir. Ayrıca her gün olmaz ki! Eğer her gün olsa, büyüsünü kaybeder. Bence en önemli olan şey eşinizle olan kimyanızın sürekli olması... Eğer birlikte gülüyor, keşfediyor, eğleniyorsanız romantizm sürmeye devam eder, bu da evliliği ayakta tutan yegane şeydir" dedi.

"ÇOCUKLARINIZI EKRAN KARŞISINA KİLİTLEMEYİN"

8 yaşında bir kızı olan Hayek, çocuklarını sürekli ekran karşısında oyalamaya çalışan aileleri de eleştirdi: "Evet biliyorum, anneler çok yorgun. Hele ki benim gibi geç yaşta anne olanlar... Ama çocuklarınızı hayatın akışına sürüklemelisiniz. Onları ekran karşısına kitlerseniz izole olmaya ve yalnızlaşmaya başlarlar. Onları hayatınıza dahil edin, paylaşın. Çünkü en önemli olan şey onun insanlarla iletişimde olması."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Salma Hayek Yuvam Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

hayret:

ben mi yanlış okudum? 49 yaşında mı diyor

11
0
yanıtYanıtla
dost:

hayda avrupali unlu dokturuyor yine sizlerde hergun olmaz tabiyi cunki bir birinizi isleriniz bitince goruyorsunuz onuda partiyle kutluyorsunuz cinseliyi nerde bulacaksiniz sen gelde turkiyenin beli bir koyunde kalda ozaman bulursun karayi

1
3
yanıtYanıtla
...:

bu kadını tanıyorum ama hangi filmde oynuyordu çıkaramadım. çok tanıdık geliyor. . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title