Haberler

Selin Demiratar'ın Amcası Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

Samsun'da yaşayan ünlü oyuncunun amcası fotoğrafçı 65 yaşındaki Kenan Demiratar hayatını kaybetti. Demiratar da amcasının cenaze törenine katılarak taziyeleri kabul etti.

Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Selin Demiratar'ın Samsun'da yaşayan amcası Kenan Demiratar, önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Kentte fotoğrafçılık yapan Kenan Demiratar'ın cenazesi ilk olarak Atakum İlçesi'ndeki evine getirildi. Burada yakınlarından helallik alındı. Cenaze törenine Selin Demiratar da katıldı. Ünlü oyuncu törende taziyeleri kabul etti.

Kenan Demiratar'ın cenazesi Mimar Sinan Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Derecik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Selin Demiratar Samsun Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

** hazal**mobilWeb@haberler.com:

Allah tan korkkun türk kürt kardeştir her ikisinide Allah yarattı sizler nasıl yorum atıyorsunuz saygılı olun Ölen kişiye Allah rahmet etsin böyle boşyorular Atmayın Hepimiz bir bayrak Altında yaşıyoruz türkiye hepimizin Ayrıncılık yapan tefolup gitsin

3
0
yanıtYanıtla
MaryamMobil-IOS:

Başın sagolsun

2
0
yanıtYanıtla
+++Mobil-ANDROID:

niye her habere kurt olsaydo uzulurdum falan yaziyorlar ben anlamam allah rahmet etsin olsun bitsin. ALLAH RAHMET EYLESIN

1
0
yanıtYanıtla
o bir petrolkentli.:

Allah rahmet eylesin yakinlarina sabirlar diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
MS Mobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin yakinlarina sabirlar diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Elfff ):

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yazıkk ya Allah sabır versinn

0
0
yanıtYanıtla
??Mobil-ANDROID:

başınız sağolsun

0
0
yanıtYanıtla
ceren kaya:

çok hemde çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin mekanı cenet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title