Haberler

Selim Temurci: "Türkiye, Milli Değerlere Sahip Liderleriyle Gelişmiştir"

Selim Temurci: "Türkiye, milli değerlere sahip liderleriyle gelişmiştir"İSTANBUL - AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr Selim Temurci, Bağcılar'da katıldığı "Evet Kafe'nin" açılışında yaptığı konuşmada, "Ülkenin kaderini belirlerken, bu ülkenin bağımsızlığı ile mücadele edenlere öyle bir cevap...

Selim Temurci: " Türkiye, milli değerlere sahip liderleriyle gelişmiştir"

İSTANBUL - AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr Selim Temurci, Bağcılar'da katıldığı "Evet Kafe'nin" açılışında yaptığı konuşmada, "Ülkenin kaderini belirlerken, bu ülkenin bağımsızlığı ile mücadele edenlere öyle bir cevap vereceğiz ki bu cevap Pensilvanya'da, Almanya'da ve Hollanda'da da yankılanacak" dedi.

İstanbul'da 212 Sivil Toplu Kuruluşu tarafından oluşturulan Bağcılar Evet Platformu tarafından "Evet Kafe" adında bir kafeterya açıldı. Kafeteryanın açılışına, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci'nin yanı sıra AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Evet Platformu Sözcüsü Ramazan Aksoy, Bağcılar'da yaşayan vatandaşlar ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Kafeteryanın açılışı öncesi İlçe Başkanı Aksoy ve Belediye Başkanı Çağırıcı, birer konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra kürsüye gelen Başkan Dr. Selim Temurci, "Evet Platformunun Bağcılar Şubesi'nde 'Biz Birlikte Türkiye'yiz' sevdasını, bu güzel görüntüyü ortaya koyan bütün Sivil Toplum Kuruluşlarına, başkanlarına ve yöneticilerine yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

"Bu ülkenin kaderini hep birlikte yazacağız"

Başkan Dr. Temurci, "Bu millet bir ve beraber oldukça Türkiye'nin dört bir ucunda neler yapılabileceğini gösteriyor. Biz bugün kiminle mücadele ediyoruz? Bizim mücadelemiz kimlere karşı? Dünyada yeni bir sistemin kurulduğuna şahit oluyoruz. Bugün özellikle Bağcılar'dan sivil toplumumuzla birlikte haykırmak istiyoruz. Bu ülkenin kaderini Almanya yazmayacak. Bu ülkenin kaderini Hollanda yazmayacak. Batı Amerika yazmayacak. Bu ülkenin kaderini hep birlikte yazacağız. Türkiye yazacak, tek vatan, tek millet, tek devlet diyenler olarak, hep birlikte yazacağız" ifadelerini kullandı.

"İstikrar ve milletin değerleri iktidara taşındığı zaman millet ayağa kalkmıştır"

"Bu bir siyasi parti meselesi değildir. Bu işi ne kadar milletleştirirsek, bu işi ne kadar sivilleştirirsek Türkiye'nin geleceğine o kadar fayda sağlamış oluruz" diyen Dr. Temurci, "Onun için Türk siyasal tarihine, Türk demokrasi tarihine baktığımız zaman; bir darbeler tarihi olduğunu söylüyoruz. Milletle ve değerleriyle mücadele etme tarihi olduğunu söyleyebiliyoruz. Ama 'Bu millet ne zaman ayağa kalkmıştır' sorusunu sormamız lazım. Bu millet ne zaman kendi değerlerine uygun liderleri iş başına getirmişse; Türkiye gelişmiştir. 1950 - 1960 arasına bakın, 1983 - 1993 arasına bakın, rahmetli Erbakan dönemine bakın ve Recep Tayyip Erdoğan dönemine bakın. Ne zaman ki istikrar yakalanmış, bu milletin değerleri iktidara taşımışsa; o zaman bu millet ayağa kalkmıştır" şeklinde konuştu.

"Cevabımız Pensilvanya ve Avrupa'dan yankılanacak"

Başkan Dr. Selim Temurci konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bu ülke 80 milyon olarak eğer Evet'e sahip çıkarsa inanın bana, 'Milletin %98'i Evet dese bile biz kabul etmiyoruz. Eğer bu kabul edilirse kan çıkar' diyen bazı alçaklar var ya onlara bizim vereceğimiz en güzel cevap işte bu sofralardır, birlik ve beraberliğimizdir. Onun için Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan bir arzu ve beklentim var. Bugün Avrupa'da bu ülkenin düşmanlarıyla kol kola yürüyenlere cevap vermek sadece AK Parti'nin değil, sadece MHP'nin değil, sadece başka başka Sivil Toplum Kuruluşlarının değil, CHP'ye oy veren, HDP'ye oy vermiş kardeşlerimin de görevidir. Çünkü biz onlarla Kalu Bela'dan beri kardeşiz. Biz AK Parti olarak İstanbul'da siyasi bir dil kullanmamaya gayret ediyoruz. Çünkü bu işin sonunda Recep Tayyip Erdoğan'ı ya da Binali Yıldırım'ı seçmeyeceğiz. Bu işin sonunda ülkenin kaderini belirleyeceğiz. Ülkenin kaderini belirlerken bir daha bu ülkeyi geçmişe dönüştürmeme adına, bu ülkenin bağımsızlığı ile mücadele edenlere öyle bir cevap vereceğiz ki bu cevap Pensilvanya'da, Almanya'da ve Hollanda'da da yankılanacak."

Başkan Dr. Temurci'nin konuşmasının ardından protokol üyelerinin katılımıyla kafeteryanın açılışı yapıldı. Açılışın ardından Dr. Temurci kafeteryayı gezerek çalışanlarla sohbet etti. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Dr. Temurci kafeteryadan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bağcılar İstanbul AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title