Haberler

Selim Temurci: "Millet CHP'nin Şu Anki Anlayışını Tasfiye Edecek"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, 16 Nisan’da milletin CHP’nin şu anki anlayışını tasfiye edeceğini belirterek, "CHP artık DHKP-C ile kol kola yürüyemeyecek.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, 16 Nisan'da milletin CHP'nin şu anki anlayışını tasfiye edeceğini belirterek, "CHP artık DHKP-C ile kol kola yürüyemeyecek. Allah'ın izniyle 16 Nisan gecesi yüzde 60'ları İstanbul'da görüp de geçtiğimizde Kılıçdaroğlu'nun siyasi hayatı bitecek ve Türkiye'de herkesi kucaklayacak yeni siyasi yapılar ortaya çıkacak" dedi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Fatih Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı ve Beykoz seçim kampanyası başlangıç programına katıldı. Fatih SKM açılışına Başkan Dr. Temurci'nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı ve Şirin Ünal, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrasında protokolün açılış konuşmalarının ardından SKM açılışı öncesi bir konuşma yapan Başkan Dr. Selim Temurci, 15 Temmuz gecesi Saraçhane, Emniyet Müdürlüğü ve birtakım yerlerde memleketin bayrağının inmemesi için İstanbulluyla büyük bir mücadele verdiklerini belirtti. Temurci, "Bugün besmeleyle, inançla yeni bir geleceğe hep birlikte yürümek istiyoruz. Bu Türkiye'nin istikbal meselesi ise Fatih'te ve İstanbul'da bu ülkenin geleceği adına en fazla gençlerin sahada olması gerektiğini söylüyorum. Çünkü bu seçim daha sonraki yılları kapsayacak bir seçimdir. Hamdolsun ki Recep Tayyip Erdoğan'ın bir seçilme problemi yok. Biz ondan sonra bayrak, devlet, millet bir daha zeval görmesin diye bu seçimi yapıyoruz" dedi.

Başkan Temurci'nin konuşmasının ardından protokolün katılımıyla kurdele kesilerek SKM'nin açılışı yapıldı. Açılış ardından protokol SKM'yi gezerek SKM başkanından çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra protokol, SKM görevlileriyle hatıra fotoğrafı çekildi. Ardından SKM'den ayrılan Başkan Dr. Temurci kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla da özçekim yaptı.

Fatih'teki SKM açılışının ardından Başkan Dr. Selim Temurci, Beykoz Seçim Kampanyası Başlangıç Programına katıldı. Şahin Köktürk Spor Kompleksi'nde düzenlenen programa, Temurci'nin yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Sert ve Hurşit Yıldırım, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Sinevizyon gösterimi sonrası protokolün açılış konuşmalarının ardından Temurci, konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Başkan Temurci, "Kılıçdaroğlu gençlere kafayı takmış. Gençlerden milletvekili olur muymuş, 18-20 yaşında Meclis'te ne işleri varmış, bizim seçilen vekillerimizin hangisi esnafmış, ev hanımı mıymış? Sağ olsun milletvekillerimiz cevabını verdi" dedi.

"Cumhurbaşkanı hükümet sistemini konuşabilir ve ekonomi anlatabiliriz" diyen Temurci, "Asla unutmayın, bize bu yolu açan Hz. Peygamberimizi bugün burada anacağız. Biraz önce Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinlerken, öyle yalanlar söylüyor ki biz bunları hatırlayıp tekrar sağımıza ve solumuza bakmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

"Almanya'da vatandaşlarımızla buluşturulmaya engel olan bir akıl var"

Başkan Temurci konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Almanya'da kendi vatandaşlarımızla buluşturulmaya engel olan bir akıl var. Biz bu aklı biliyoruz. Çünkü bizim milletimize kurşun sıkan, tankı ve tüfeği onlara doğrultan ne kadar FETÖ alçağı varsa bu ülkeyi terk edip oralara sığındılar. Asla unutmamamız gereken bir şey var. Neden CHP 'hayır' diyor? Neden HDP ile kol kola? Batı dünyada neden hayırcıları destekliyor? Hepimizin çok önemli sorumlulukları var. Biz gönüllere giren bir dil kullanalım dedik, Türkiye sadece bir 'evet' veya 'hayır'ı oylamayacak, Türkiye geleceğini oylayacak. Ayağa kalkan, yeniden ümmetin umudu olan bir Türkiye var. Onun için bu Türkiye ayağa kalkmasın diye onlar hayırcıların yanında. Biz yeni bir İstiklal Savaşını sonlandırmak için 16 Nisan'da mutlaka CHP'ye, MHP'ye, HDP'ye hangi partiye oy vermiş olursa olsun önemli değil, her kesimi mutlaka sandığa davet edeceğiz."

"CHP artık DHKP-C ile kol kola yürüyemeyecek"

"CHP'nin demokrasiye geçildikten sonra bu ülkede tek başına iktidara geldiğini hatırlıyor musunuz" diyen Başkan Temurci, "O zaman neden 'hayır' diyor? Ara sıra darbelerle, koalisyonlarla iktidara tutunuyordu. Artık öyle yağma yok, bu iş ve oyun bitti. CHP artık DHKP-C ile kol kola yürüyemeyecek. Artık CHP yüzde 90-98 'evet' de dese, ben bu anayasayı tanımıyorum diyemeyecek. Artık bu ülkede kavga olur diyemeyecek. Millet CHP'nin şu anki anlayışını tasfiye edecek. Bu millet Kemal Kılıçdaroğlu'na yüzde 25'i bile zor görüyor. Allah'ın izniyle 16 Nisan gecesi yüzde 60'ları İstanbul'da görüp de geçtiğimizde Kılıçdaroğlu'nun siyasi hayatı bitecek ve Türkiye'de herkesi kucaklayacak yeni siyasi yapılar ortaya çıkacak. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu'nun meselesi 'evet'le değil, kendi koltuğuylaymış. Onun için o koltuğu onun altından almak ve millet teslim etmek hepimizin en önemli görevidir" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title