Haberler

    Selfie Kamera İçin Telefon Alır Mısınız?

    Yeni bir telefon alırken öncelikleriniz arasında ön kamera kalitesi bulunuyor mu?

    Mahmut Saral - -

    Selfie - öz çekim fotoğraf çılgınlığı sürerken bu konuya eğilim gösteren üreticiler de giderek artıyor. Birçok üretici, telefonlarda genelde pek önem verilmeyen ön kameraları geliştirmeye başlarken, bazıları da özel ön kameralar hazırlıyor ve bunu telefonun ana özelliklerinden biri olarak lanse ediyor. Sony'nin selfie telefonu Xperia C3 ve HTC'nin bir süre önce duyurduğu Desire Eye'ı bunlara örnek olarak verebiliriz.


    Peki siz, yeni bir telefon alırken ana önceliklerinizden birini "selfie - öz çekim kamerası" olarak belirler misiniz? Bu kamera sizin için ne kadar önemli?


    PhoneArena sitesi, bu konuyla ilgili bir anket yaptı ve yeni bir telefon alınırken selfie kameranın önemini sordu. Ankete katılan 2 binin üzerindeki kişinin %26'lık dilimi, yeni bir telefon alırken dikkat edeceği özelliklerden birinin de selfie kamerası olduğunusöyledi. Geriye kalan yaklaşık %74'lük kesim ise, selfie kamerayı pek kullanmadıkları için böyle bir özelliği ön planda tutmadıklarını dile getirdi.


    Ya siz?



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title