Haberler

Selçuk Özdağ: "Bakanlarımız Manisa'nın Emrinde"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk ÖzdağÖzdağ, partililere Manisa ve Turgutlu’ya yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ

Özdağ, partililere Manisa ve Turgutlu'ya yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Geçen hafta Ankara'da bulunan ilçe Başkanı Mürşit Gedizli ile birlikte gerekli çalışmaların başlatıldığını söyleyen Özdağ; şöyle konuştu: "Sevgili ilçe başkanımız Mürşit Gedizli bize ziyarette bulundu. Turgutlu'yla ilgili sorunlardan bahsetti. Yapılması gereken ne varsa hemen adım attık. Bir camimizle ilgili desteği gerçekleştirdik. Parası aktarılıyor. Turgutlu Dağ Marmara Mahallesinde yapılacak okulla ilgili prosedür aşıldı. Bu ay içerisinde ihalesi yapılacak Allah nasip ederse, Bismillah diyerek başlıyoruz. Eski Devlet Hastanesinin alanına yapılacak İmam Hatip Ortaokulunun sözünü de aldık kısa sürede ihalesi yapılacak. Allah'ın izniyle hepsi olacak, biz güçlü iktidarız kardeşlerim, sizin emrinizdeyiz. Ben Turgutlu'ya teşekkür ediyorum. İlçe başkanımıza, Kadın kollarına, Gençlik kollarına, Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımıza karşı başımız önde gitmedik. Başımız dik gittik, buradan yüzde 46'ya yakın oy aldık. Beş milletvekili çıkardık size teşekkür ediyorum."

Önce MKYK'ya ardından Genel Başkan Yardımcılığına getirildiğini anlatan

Özdağ, şunları söyledi:

"Bu sizin desteğinizle oluyor. Bunun için tüm bakanlıklar, bürokratlar Manisa'nın emrinde. İnşallah 2019'a kadar bizim burada 100'e yakın açılışımız olacak. 46 gölet, 16'sı bitti, 4 baraj, Kolin'in yapacağı termik santral, yeni kömür madenleri. Sabuncubeli tüneli, iki fakülte, okullar yaklaşık 7-8 hastane. Manisa'yı her alanda zengin yapacağız arkadaşlar. Biz muhtarlarımızın, belediye meclis üyelerimizin, teşkilatımızın emrindeyiz. Şimdi birde bu Ödemiş yolu var onunla da yakından ilgileniyorum. Turgutlu'nun çok sayıda mahallesini ilgilendiren bir mesele. Ankara'da güçlüyüz arkadaşlar bu güne kadar Turgutlu'ya çok sayıda hizmet ettik, bundan sonra da katlanarak devam edecek. Bütün vaatlerimizi yerine getireceğiz Allah nasip ederse. Başbakanımız sık sık gündeme getiriyor. Bizim başka partilerden farkımız şu arkadaşlar. Söz veririz yaparız."

ENGELLİLERİN OKULUNU ZİYARET ETTİ

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ bir takım ziyaretlerde bulunmak için Turgutlu'ya geldi. İlk önce Ak Parti Turgutlu İlçe Teşkilatını ziyaret eden Özdağ'a, İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, Kadın Kolları Başkanı Nevin Baş, Turgutlu Belediyesi eski başkanı Serhat Orhan ve AK Parti Manisa Milletvekili Güzide İçen Kasap eşlik etti. İlçe teşkilatında partililerle buluşan Özdağ, 1 Kasım'da alınan oy oranına dikkat çekerek Turgutlu teşkilatına teşekkür etti.

Özdağ, daha sonra Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezini ziyaret ederek engelli öğrencilerle bir araya geldi. Özdağ; 3 Aralık Engelliler Gününde Ankara'da birçok derneği ziyaret edip, engelli vatandaşlarımızla bir araya geldiklerini belirterek "Burada belediye, İl Özel İdaresi desteğiyle 1000'e yakın engelli vatandaşımıza akülü araç dağıttık. Görme engelliler için beyaz baston dağıtacağız, seçim vaatlerimizde engelli yaşam merkezleri kuracağız demiştik. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız göreve başladıktan sonra Manisa, Denizli, Ankara ve İstanbul pilot bölge seçildi. Manisa'da 4 daireyi engelli yaşam merkezi yapıyoruz, burada kat kat engelli bakım alanları olacak. Bir ay içerisinde bunları açacağız, eskiden oralar sevgi evleriydi. Şimdi engelli yaşam merkezleri haline getireceğiz, gençlerimizi ve çocuklarımızı koruyucu ailelere teslim edeceğiz, aile ortamında büyüsünler" dedi.

Engelli vatandaşlar açısından hükümet olarak sürekli çalışma yaptıklarını dile getiren Özdağ, okul çıkışında Turgutlu Belediyesi eski Başkanı Serhat Orhan ile birlikte öğrencilere kuru üzüm, şeker ve top dağıttı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Özdağ Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title