Haberler

Sektörler Ligi 4.hafta Maçları Oynandı

Türkiye Sektörler Ligi'nin 4.haftasına yine A grubunun maçları damgasını vurdu.

Türkiye Sektörler Ligi'nin 4.haftasına yine A grubunun maçları damgasını vurdu. A grubunda liderliğe Çağberk Group yükselirken, B grubunda Fırat Boru bu haftada liderliğini sürdürdü.

3.hafta maçlarından tatil edilen Çağberk Group – Kas Grup karşılaşması Cumartesi günü oynandı. Tatil olan maçın son 8 dakikasına 3-1 yenik olarak başlayan Çağberk Group, Kas Grup karşısında maçı 3-3 bitirmeyi başardı. Pazar günü bu moralle Samet Kalıp karşılaşmasına çıkan Çağberk Group, Samet Kalıp'ın 7 net golünü engelleyen kalecisiyle üç puanı daha hanesine yazdırarak liderlik koltuğuna oturdu.

Grupta iki beraberliği olan Kas Grup, Philips Türkiye galibiyetiyle moral buldu ve 2.sıraya yükseldi. Pazar günü oynanan maça eksik kadroyla çıkan ve 2. yarıya altı kişi devam etmek zorunda kalan Philips Türkiye 4.sıraya yerleşti. B grubundaki Fırat Boru, Hürriyet'ten aldığı 3 puanla bu haftada liderliğini sürdürürken, hafta içi yapılacak olan Goldmaster – Ege Vitrifiye karşılaşmasıyla 4.hafta maçları tamamlanmış olacak.

Türkiye Sektörler Ligi 4.hafta oynanan maç sonuçları şöyle oldu,

A Grubu Maçları: Çağberk Group 4 – Samet Kalıp 0, Philips Türkiye 0 – Kas Grup 7

B Grubu Maçları: Fırat Boru 3 – Hürriyet Gazetesi 0, olarak pazar günü tamamlandı.

Bilgi için; www.sektorlerligi.com

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Philips Türkiye Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title