Haberler

Şeker ve Coştur’a Darıca’dan Sıcak İlgi

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı İlyas Şeker Darıca'daki seçim çalışmalarında Türkiye'nin büyük projelerle büyük düşünen bir yapıya kavuştuğunu söyledi.

AK Parti Milletvekili adayları İlyas Şeker ve Yalçın Coştur, Darıca'da vatandaşlarla buluştu. Dükkân dükkan gezerek halktan destek isteyen milletvekili adayları vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Türkiye'nin daha büyük projelere imza atması için istikralı bir yönetime ihtiyaç olduğunu ifade eden Milletvekili adayı İlyas Şeker, Darıca'nın gelecekteki projelerden nasibini alacak bir ilçe olduğunu söyledi.

ENGELLİ VATANDAŞTAN MEKTUP

Darıca AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve teşkilat yönetimi ile birlikte Darıca'da bir dizi ziyaretlerde bulunan İlyas Şeker ve Yalçın Coştur, Engelliler Derneği ve Yaşlılar Derneği'ni de ziyaret ettiler. Adaylar buralarda vatandaşların sıkıntılarını dinlediler. Bir Umut Engelliler Deneği üyesi görme engelli Rauf Selimoğlu, İlyas Şeker'e engellilerin isteklerini içen bir mektup verdi.

DADAŞLARDAN COŞKULU KARŞILAMA

Şeker ve Coştur Kaymakamlık ve Belediye ziyaretlerinden sonra akşam yemeğinde yerel kültür dernekleriyle bira araya geldiler. Daha sonra Giresun Çamoluklular Derneğini ziyaret eden adayların son durağı Darıca Erzurumlular Derneği oldu. Dadaşlar tarafından sevinçle karşılanan milletvekili adayları, burada AK Parti'nin icraatları hakkında konuştular. Erzurumlular Derneği'ndeki toplantıya aday adayı Gencay Yıldıztekin ve Erzurumlu Dernekler Federasyonu Başkanı da katıldı.

GERİ KALMIŞLIĞA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Denekteki konuşmasında Türkiye'nin artık geri kalmışlığa tahammülü olmadığını vurgulayan İlyas Şeker, AK Parti'yle yarının bugünden daha da güzel olacağını dile getirdi. Şeker "Eğitime önem veriyoruz. Derslik sayılarını artırmaya yönelik çalışmalarımız var. Artık güçlü bir Türkiye'de yaşıyoruz. Bakınız 1999 depreminde Türkiye'ye yurtdışından yardım parası gelmişti. Dönemin hükümeti depremzedelere verilmesi gereken o parayı memurun ve işçinin maaşlarını ödemek için kullandı. Enflasyon yüzde 60-70'lerde idi. Kimsenin Türk Lirası'na güveni kalmamıştı. Dünya kadar banka battı. Borçları da devlete kaldı. Hortumcular almış başını gidiyordu. Koalisyon ülkeden çok kendini düşünüyordu. Sürekli kavga halindeydiler. Ne zamanki AK Parti iktidar oldu tüm bunlar bir 'dur' dedi" şeklinde konuştu. AK Parti Milletvekili adayı İlyas Şeker son olarak Türkiye'nin bugüne gelmesindeki en büyük nedenin istikrar ve güven olduğunu kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title