Haberler

Şehitler Abidesinden Kardeşlik Mesajı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Çanakkale Şehitler Abidesinde düzenlediği iftar programına katılan Diyarbakırlı gazi torunu Ferfure Akyol, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a çözüm süreci nedeniyle teşekkür ederek Cumhurbaşkanlığı için Kürtçe dua etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Çanakkale Şehitler Abidesinde düzenlediği iftar programına katılan Diyarbakırlı gazi torunu Ferfure Akyol, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a çözüm süreci nedeniyle teşekkür ederek Cumhurbaşkanlığı için Kürtçe dua etti.

Gelibolu Yarımadasındaki Şehitler Abidesinde, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine, şehit ve gazi yakınları da katıldı. Programa Batman'dan katılan Diyarbakır Silvanlı Gazi Mirzo Karaaslan'ın torunu Ferfure Akyol, katılımcıları duygulandırdı. Akyol, yorgun ve halsiz olduğu için, kağıda yazdığı duygularını bir başkası seslendirdi.

Akyol'un, "Kahraman demiştim Başbakanım için. 2 yıldan fazla oldu, hiçbir ana göz yaşı dökmüyor. Bu ne kadar güzel bir şey. Bunu bir düşünün. Yanı başımızda, Suriye'de görüyoruz. Anaların neler çektiğini. Şahit oluyoruz. Ama Başbakanımız ne yaptı? Kardeş kanına son verdi. Ne mutlu ona. Minnettarız sayın Başbakanımız. Bizim dualarımızla, kahramanca duracaksın sen. Dualarımız seninledir" şeklindeki sözleri büyük alkış aldı. Akyol, daha sonra ısrarlar üzerine mikrofonu alarak, konuşmasını Kürtçe tekrarladı. Akyol, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığını kazanması için dua ettiğini de belirterek, Kürtçe, "Kardeş kanını durdurduğundan dolayı Rabbim Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığını kazanmayı nasip eylesin, Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığını inşallah kazansın" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

title