Haberler

Şehit Uzman Onbaşı Gözyaşı ile Karşılandı

Şırnak’ta PKK’lı teröristlerin Şırnak-Van karayolundaki kontrol noktasına roketle ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biri olan Jandarma Uzman Onbaşı Burak Perçin (22) memleketi Samsun’da gözyaşları içinde karşılandı.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin Şırnak-Van karayolundaki kontrol noktasına roketle ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biri olan Jandarma Uzman Onbaşı Burak Perçin (22) memleketi Samsun'da gözyaşları içinde karşılandı.

Samsun Bafralı olan şehit Burak Perçin'in cenazesi Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Şehit askeri karşılama törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd.Albay, Ünsal Ağaoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, emniyet mensupları, askeri erkan, şehidin babası Erol, annesi Selime Perçin ve şehit yakınları katıldı.

Anne Selime Perçin'in feryatları yürekleri dağladı. Şehidin cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Samsun'un Bafra ilçesine götürüldü. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Samsun PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title