Haberler

Şehit Uzman Çavuş Osman Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

Siirt'in Eruh İlçesi yakınlarında PKK'lı teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu şehit olan 3 askerden uzman çavuş 25 yaşındaki Osman Yıldırım, Kırıkkale'de ikindi vakti kılınan cenaze namazından Yahşihan İlçesinde toprağa verildi.

Siirt'in Eruh İlçesi yakınlarında PKK'lı teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu şehit olan 3 askerden uzman çavuş 25 yaşındaki Osman Yıldırım, Kırıkkale'de ikindi vakti kılınan cenaze namazından Yahşihan İlçesinde toprağa verildi.

Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından uçakla Ankara'ya, daha sonra ise helikopter ile Kırıkkale'ye getirilen şehit uzman çavuş Osman Yıldırım, ilk görev yeri olarak gittiği Siirt'te yaklaşık 3 yıldan beri görev yapıyordu. Şehit uzman çavuş Osman Yıldırım'ın ikindi namazının ardından Kırıkkale Nur camiindeki cenaze törenine Vali M İlker Haktankaçmaz, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il müdürleri askeri erkan ve kalabalık bir vatandaş katıldı.

Törende şehit uzman çavuş Osman Çavuş'un annesi Ayşe, babası Demirhan, 6 aylık nişanlısı Yasemin Selvi, kardeşleri ile yakınları göz yaşlarına boğuldu.  Şehidin cenazesi, tekbirlerle Kırıkkale'nin Yahşihan ilce mezarlığında toprağa verildi.

- Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Yıldırım Kırıkkale Yahşihan Siirt Güncel Haberler

title