Haberler

Şehit Üsteğmen Rahim Çelik'in İstanbul Sultanbeyli'teki Baba Evine Ateş Düştü

Şırnak'ta, gazipaşa Mahallesi'nde teröristler tarafından açılan ateş sonucu başından vurularak şehit olan Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik'in İstanbul Sultanbeyli'deki baba evine ateş düştü.

Şırnak'ta, gazipaşa Mahallesi'nde teröristler tarafından açılan ateş sonucu başından vurularak şehit olan Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik'in İstanbul Sultanbeyli'deki baba evine ateş düştü.

TAZİYE ÇADIRI KURULDU

Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Kur'an Kursu Caddesi, Hünkar Sokak'taki evin yanında büyük bir taziye çadırı kuruldu. Çadırda ziyaretçilere yemek ikram edildi. Baba Güngör Çelik taziyeleri kabul etti.

SOKAK BAYRAKLARLA DONATILDI

Şehidin baba evinin bulunduğu tüm sokaklar ziyaretçilerin araçları ile trafiğe kapanmış durumda. Polis ve jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemi alınan sokak Türk Bayraklarıyla donatıldı.

GEÇİCİ GÖREVLE ŞIRNAK'A GİTMİŞTİ

Asıl görev yeri Muş olan Şehit Üsteğmen Rahim Çelik'in geçici görevle Şırnak'a gittiği belirtildi.

İKİZ ÇOCUKLARI VARDI

Şehidin 5 aylık İrfan ve Eymen adlı ikiz çocukları olduğu öğrenildi. Şehit Rahim Çelik'in cenazesi bu gece annesi ve eşinin gözetiminde İstanbul'a getirilecek.

ŞEHİT BABASI: VATAN SAĞOLSUN

Konuşmakta güçlük çeken şehit babası Güngör Çelik, "Vatan sağolsun. Allah bize sabır versin. İki tane ikiz torunumuz vardı. Muş'tan geçici görevle önce Cizre, sonra Şırnak'a geçti. Ne zaman döneceği belli değildi" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultanbeyli İstanbul Şırnak Muş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
title