Haberler

Şehit Polisin Cenazesi Burdur'a Getirildi

Ankara'da Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan polis memuru 53 yaşındaki Akif Altay'ın cenazesi Burdur'a getirildi.

Ankara'da Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan polis memuru 53 yaşındaki Akif Altay'ın cenazesi Burdur'a getirildi.

Ankara'daki darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda çıkan çatışmada özel harekat polisi Akif Altay ağır yaralandı. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Akif Altay yaşamını yitirdi. Burdur'un Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Güvenli Köyü nüfusuna kayıtlı olan, evli 3 çocuk babası Altay'ın cenazesi Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Burdur'daki baba ocağına getirildi. Burada Vali Şerif Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ve Müftü Hıdır Bayrak ile yakınları ve ailesi tarafından karşılanan şehit için dua edilerek helallik alındı. Akif Altay'ın cenazesi daha sonra Burdur Belediyesi morguna götürüldü. Bu sırada fenalaşan bir yakınına sağlık ekipleri müdahale etti.

ANNESİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Akif Altay'ın annesi Fadime Altay'ın bir süre önce eşini kaybettiği ve Burdur'da tek başına yaşadığı belirtildi. Anne Altay, çocuğunun cenazesine bakıp gözyaşı döktü. Cenazeyle birlikte Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, şehidin eşi Gülsüm, çocukları Muhammet, Niyazi ve Aslı da Burdur'a geldi. Akif Altay'ın cenazesi Burdur Ulu Cami'de öğle vakti kılınacak namazın ardından Güvenli Köyü'nde toprağa verilecek.

- Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gazi Üniversitesi Çeltikçi Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
title