Haberler

Şehit Polis Turanlı'nın Annesi: Oğlum Merhametliydi, Yoksul Suçluya Botunu Verdi (2)

Toprağa VERİLDİ Şehidin cenazesi baba evinde helallik alınmasının ardından merkez Sarıçam İlçesi'ndeki Buruk Mezarlığı'na getirildi.

Toprağa VERİLDİ

Şehidin cenazesi baba evinde helallik alınmasının ardından merkez Sarıçam İlçesi'ndeki Buruk Mezarlığı'na getirildi. Şehidin annesi Kısmet, babası emekli polis memuru Adnan ve eşi Ayşegül Turanlı ile kardeşleri, şehit yakınları ve yaklaşık 5 bin vatandaşın katıldığı cenaze töreninde, Adana Valisi Mustafa Büyük, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Ak Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Sadullah Kısacak, CHP'li Zülfikar İnönü Tümer ve İbrahim Özdiş ile MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de yer aldı.

TERÖR VE HÜKÜMETE TEPKİ

Şehit yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu cenaze töreninde, bozkurt işareti yapıp tekbir getiren bir grup, 'Kahrolsun PKK' ve 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları attı. Ak Parti aleyhine de slogan atan grupla, görevli polisler arasında tartışma ve arbede çıktı. Olayların çok büyümeden önlendiği törenin ardından, şehidin cenazesi polis şehitliğinde toprağa verildi.

Oğlunun mezarına toprak atan baba Adnan Turanlı'ya Vali Mustafa Büyük tabuta sarılı bayrağı öperek teslim etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Büyük Ak Parti Sarıçam Politika Güncel Haberler

title