Haberler

Şehit Polis Memuru Miraç Kadir Özcan Son Yolcuğuna Uğurlandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, Dicle Üniversitesi yerleşkesinde polis ekibini taşıyan aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Miraç Kadir Özcan, memleketi Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, Dicle Üniversitesi yerleşkesinde polis ekibini taşıyan aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Miraç Kadir Özcan, memleketi Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Özcan için Maçka ilçesinin Gürgenağaç Mahallesi'ndeki caminin karşısında bulunan alanda tören düzenlendi.

Törene, şehidin eşi Semra, annesi Gülşen, babası Ali, kardeşi Berat Özcan ve diğer yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora ve Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Hakan Arıkan, Maçka Kaymakamı Haluk Çakmak, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin, güçlükle ayakta duran babası Ali Özcan taziyeleri kabul etti.

Naaşın başında bekleyen anne Gülşen Özcan, "Oğlum sana kurban olurum, yavrum benim", eşi Semra Özcan ise "Kalk aşkım, kalk, 'şaka yaptım' de." diyerek gözyaşı döktü. Gülşen ve Semra Özcan daha sonra sarılarak birbirlerini teselli etmeye çalıştı.

Eşinin tabutun önündeki fotoğrafını alarak öpen Semra Özcan'ı Ayşe Sula Köseoğlu sarılarak teselli etti.

Şehit Özcan'ın naaşı, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzlarında bir süre taşındıktan sonra aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Törene katılan Bakan Soylu ve diğer yetkililer, baba Ali Özcan ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Daha sonra mezarlığa geçen Bakan Soylu, defin işlemlerinin ardından bir kutu içindeki Türk bayrağını, baba Ali Özcan'a teslim etti.

Bakan Soylu, törenin ardından aynı mahallede kurulan taziye çadırında şehidin yakınlarıyla bir araya geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Kadir Özcan Diyarbakır Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
title