Haberler

Şehit Polis Erol Aktürk Manisa'dan Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 2015 yılının son gününde saat 23.50 sıralarında şehit olan 43 yaşındaki Özel Harekat polisi Erol Aktürk'ün cenazesi, Manisa'daki evinin önündeki törenin ardından toprağa verileceği İzmir'e gözyaşları içinde uğurlandı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 2015 yılının son gününde saat 23.50 sıralarında şehit olan 43 yaşındaki Özel Harekat polisi Erol Aktürk'ün cenazesi, Manisa'daki evinin önündeki törenin ardından toprağa verileceği  İzmir'e gözyaşları içinde uğurlandı.

Dün askeri uçakla Akhisar Askeri Havaalanı'na getirilen şehit özel harekat polisi Erol Aktürk'ün cenazesi, polis araçlarının eşliğinde Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Ailenin hastane morgunda son bir kez gördüğü şehit Erol Aktürk'ün cenazesi bugün saat 10.00'da Merkezefendi Devlet Hastanesi Morgu'ndan cenaze aracıyla alınarak polis araçlarının eşliğinde Güzelyurt Mahallesi Birinci TOKİ konutlarındaki evinin bahçesine getirildi.

Buradaki törene Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel ve Tur Yıldız Biçer, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, kaymakamlar, belediye başkanları, polis teşkilatı ve Manisalılar katıldı.

AİLESİNDEN SON VEDA

Şehidin annesi Aliye Aktürk, Merkezefendi Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapıldıktan sonra bir minibüsle evin önüne getirildi. Anne Aktürk, 112 Acil Sağlık ekiplerinin kontrolünde sedyenin üzerinde ağıtlar yaktı. Cenazenin gelmesinden sonra Erol Aktürk'un eşi Şule Aktürk, kızları 17 yaşındaki Rümeyza Aktürk, 13 yaşındaki Tuğba Aktürk ve 9 yaşındaki oğlu Mehmet Akif Aktürk cenaze aracının yanına gelerek şehitle son kez vedalaştı.

25 yıl önce eşi Mehmet Aktürk'ü yitiren anne Aliye Aktürk, son bir kez sedye ile cenaze aracının yanına getirildi. Anne Aliye Aktürk, "Oğlum, bizi çocuklarını bırakıp nereye gittin? Beni de götür" diyerek ağıtlar yaktı.

Dedesi Ömer Yaşar ile yanyana bulunan şehit oğlu Mehmet Akif Aktürk ise soğukkanlılığını korudu. Cenaze Kuran okunması ve helallik alınmasının ardından İzmir'e uğurlandı. İki ay öncesine kadar Manisa'da birlikte çalıştığı özel harekat polisleri de şehidin arkasından gözyaşı döktü.

Cenaze Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde öğlen namazından sonra Bornova Polis Şehitliği'nde toprağa verilecek. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Aktürk Özgür Özel Şırnak İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title