Haberler

Şehit Ölmez'in Ailesine Acı Haber Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Evin önünden görüntüler, - Ailesinin üzüntüsü, - Mehmet Gök ile röportaj, Irak sınırındaki yangına müdahale eden askerin şehit olması- Şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez'in Osmaniye'de yaşayan ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi- Şehidin yeni ev aldığı ve burada ailesiyle 15 gün kaldıktan sonra görev yerine döndüğü öğrenildi Şırnak'ın Uludere ilçesinde Irak sınırında meydana gelen yangına müdahale ederken rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez'in Osmaniye'de yaşayan ailesine acı haber verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Evin önünden görüntüler, - Ailesinin üzüntüsü, - Mehmet Gök ile röportaj, Irak sınırındaki yangına müdahale eden askerin şehit olması- Şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez'in Osmaniye'de yaşayan ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi- Şehidin yeni ev aldığı ve burada ailesiyle 15 gün kaldıktan sonra görev yerine döndüğü öğrenildi Şırnak'ın Uludere ilçesinde Irak sınırında meydana gelen yangına müdahale ederken rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez'in Osmaniye'de yaşayan ailesine acı haber verildi.Ölmez'in şehit olduğu haberi, Esenevler Mahallesi Güner Sitesi'nde oturan eşi Tuğba Esin (33), çocukları Yeşim Yaren (16) ve Ömer Yiğit Ölmez'e (12), askeri yetkililer tarafından sağlık görevlileri eşliğinde iletildi. Ölmez'in eşi ve çocukları daha sonra yetkililer tarafından şehidin babasının evinin bulunduğu Bahçe ilçesine götürüldü.Bu arada, site sakinleri acı haber üzerine dairelerin pencere ve balkonlarına Türk bayrağı astı. Ölmez ailesinin oturduğu sitenin görevlisi Mehmet Gök, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailenin sitede yeni aldıkları evlerine ramazanda taşındıklarını belirterek, "Şehidimiz yeni evinde 15 gün kadar kaldıktan sonra görev yerine döndü. Giderken 'Çocukları size emanet ediyorum. Ben gidiyorum' dedi. Vedalaştık ve gitti" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

hüseyin ölmez Osmaniye Şırnak ırak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title