Haberler

Şehit Müsellim Ünal, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Adıyaman'da dün çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı 22 yaşındaki Müsellim Ünal'ın cenaze töreni düzenlendi. Davutoğlu'nun dua edildiği esnada gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Adıyaman'da şehit olan Müsellim Ünal'ın cenazesi Adıyaman'da Başbakan Ahmet Davuoğlu, Numan Kurtulmuş ve CHP heyetinin de katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törenin ardından şehidin cenazesi memleketi Kayseri'ye gönderilecek.

"ALLAH YERLERİNİ CENNET EYLESİN"

Dua ediliği sırada gözyaşlarını tutamadığı gözlenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, cenazede yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Milletimizin bu topraklardaki fertlerinin canlarını vermesiyle kadimleşmiştir. Bütün şehitlerimizi minnetle anıyorum. Allah yerlerini cennet eylesin. Şehitlerin akibeti bellidir, onların yeri cennettir. Peygamber Efendimizin yanı başıdır. Biz o makama ulaşmak için dua ederiz. Allah bizi şehitlerimizin yanında haşrolacak kadar hizmetlerde bulunmayı nasip etsin.

"BU TOPRAKLARDA YAŞAMANIN BEDELİ NEYSE ÖDEMEYE HAZIRIZ"

Dolaylı maşalar, teröristler ve arkasındakiler de bilsinler ki, 79 milyon vatandaşımız bu bayrağı dalgalandırmak için her şeyi yaparız. Suruç'taki saldırı, Adıyaman'dan gelen şehit haberi bir kez daha yüreklerimizi dağladı. Birileri al bayrağın ineceğini, birileri bu toprakları böleceğini düşünüyorsa yanılıyor. Her bedeli öderiz bayrağı yere indirmeyiz. Bu topraklarda yaşamanın bedeli ne ise ödemeye hazırız.

"TSK'NIN GÜCÜ MİLLETİMİZİN GÜCÜ VE GÜVENCİDİR"

Allah şehitlerimizin bize bıraktığı bu emaneti koruyanlardan eylesin. Mekanlarını cennet eylesin. Bizleri de o makama yürüyenlerden eylesin. TSK'nın gücü milletimizin teminatı, milletimizin gücü ve güvencidir."

GENELKURMAY BAŞKANI ORG ÖZEL'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal için başsağlığı mesajı yayımladı. Özel, mesajında, "Kahraman personelimize şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" dedi.

BABANIN FERYADI YÜREK DAĞLADI

Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Yusuf Ünal, "Allah'ım bu nasıl acı, kimseye verme ya Rabbim böyle bir acıyı. Oğlum ne yaptın kolumu kanadımı kırdın" diyerek ağladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Yusuf Ünal Adıyaman Tsk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
title