Haberler

Şehit Eşinin Feryatları Yürekleri Dağladı

Bingöl'de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gencer, gözyaşları içerisinde uğurlandı.

Bingöl'de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gencer, gözyaşları içerisinde uğurlandı. Bir yaşındaki çocuğuna sarılarak, "Oğlumuz bana emanet" diyen şehidin eşi herkesi ağlattı.

Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Hüseyin Gencer (26), Bursa'nın İnegöl ilçesinin Kurşunlu köyünde binlerin katıldığı cenaze namazının ardından defnedildi. Evli ve bir çocuk babası şehit askerin cenazesi Bingöl'de düzenlenen törenin ardından baba ocağına helallik alınması için getirildi. Askerlerin omuzlarında evin bahçesine getirilen şehidin na'şına ailesi göz yaşları içerisinde sarıldı. Bir yaşındaki oğlu Ömer ile Eskişehir'den gelen eşi Nurgül, kardeşleri Ali ve Hatice, anne ve babası İsmail ve Şekernaz Gencer, yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi. Şehidin erkek kardeşi Ali Şekernaz ise, "Ağlayıp onları sevindirmeyeceğiz, dik duracağız" derken, eşi Nurgül Şekernaz, oğluna sarılıp, "Yavrumuz bana emanet" diyerek gözyaşı döktü. Acılı anneye evin önünde hazır bekletilen sağlık ekipleri tarafından zaman zaman sakinleştirici iğne yapıldı. Şehit uzman çavuşun babaevine ve sokağa dev Türk bayrağı asıldı. Kurşunlu Sebze Hali'nde kılınan cenaze namazına binlerce kişi katıldı. Törene katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, şehit babası İsmail Şekernaz'a taziye dileklerini bildirdi. Törene Bursa Valisi İzzettin Küçük ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu da katıldı. Dualarla uğurlanan şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer, Kurşunlu Mezarlığı'na defnedildi.

(Abdullah Çibir - Samet Doğru /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurşunlu İnegöl Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
title