Haberler

Şehit Cenazesi İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Kilis’te, Suriye sınırından açılan ateş sonucu şehit düşen Er Yusuf Beylem’in köyünde yapılacak cenaze töreni için hazırlıklar tamamlandı.

Kilis'te, Suriye sınırından açılan ateş sonucu şehit düşen Er Yusuf Beylem'in köyünde yapılacak cenaze töreni için hazırlıklar tamamlandı.

Gece terör örgütü IŞİD militanlarının açtığı ateş sonucu şehit düşen Yusuf Beylem'in evinin bulunduğu Tepe köyünde askeri tören için hazırlıklar tamamlandı. Köy meydanında yapılan düzenleme çalışmaları ve kurulan taziye çadırlarının ardından jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik tedbirleri aldı. Bina çatılarına keskin nişancılar ve askeri personel yerleştirilirken, alan etrafında ise jandarma kontrol noktaları oluşturdu. Hazırlıkların tamamlandığı alanda itfaiye ekipleri ise sulama yapıyor. Türk bayrakları ile donatılan köye çevre köylerden taziye amacıyla insanlar akın ediyor.

ŞEHİDİN CENAZESİ AKÇAKALE'DE

Şehit Er Yusuf Beylem'in cenazesi askeri helikopterle Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine getirildi. Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesine inen helikopterdeki şehit cenazesi, burada cenaze aracına alındı. Törenin gerçekleştirileceği ikindi vaktine kadar İlçe Jandarma Komutanlığı'nda bekletilen cenaze, saat 15.30 sıralarında tören ve defin işlemleri için köye gönderildi.. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Akçakale Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

title