Haberler

Şehir Zorbaları Bir Genci Öldüresiye Dövdü

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, EÜAŞ Kılıçkaya Hes İşletme Müdürlüğü'nde görevli Erhan Karşılar isimli acılı baba, şehir zorbaları tarafından öldüresiye dövülen oğlu için "Adalete güveniyorum" dedi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, EÜAŞ Kılıçkaya Hes İşletme Müdürlüğü'nde görevli Erhan Karşılar isimli acılı baba, şehir zorbaları tarafından öldüresiye dövülen oğlu için "Adalete güveniyorum" dedi.

İddiaya göre, olay, 1 Ocak'ta meydana geldi. Futbol maçı yapan gençler arasında çıkan tartışma sonrası yaşanan saldırıda Suşehri Atatürk Endüstri Meslek Lisesi elektrik bölümünde okuyan Yunus Emre Karşılar (17) başına aldığı tekme ve yumruklar sonucu çenesinde üç kırık meydana geldi. 16 gündür okula gidemeyen Yunus Emre Karşılar, çenesindeki kırık nedeniyle konuşamazken, sıvı gıda alarak besleniyor.

Olayı anlatan acılı baba Erhan Karşılar, "Oğlum arkadaşları ile futbol maçı yapmış. Maç esnasında aralarında tartışma meydana gelmiş. Yunus Emre okuldan kalan boş zamanlarında bir elektrik dükkanında çalışıyordu. Ertesi gün futbol maçında tartıştığı Y.Y. isimli çocuk işyerine gelerek kendisini konuşmak için dışarı çağırıyor. İlk önce korkup dışarı çıkmayan Yunus Emre'yi kendisinden özür dileyeceklerini söyleyerek ikna etmişler. Suşehri Belediyesi önündeki parkta bekleyen 9 kişi, Yunus Emre'ye saldırmış. Özellikle başına tekme ve yüzüne yumruklar ile vuran azılı saldırganların elinden oğlum, çevredeki bir berber tarafından kurtarılmıştır."

Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yunus Emre'ye yapılan ilk müdahaleden sonra Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiğini anlatan acılı baba, şunları söyledi: "Üniversitede plastik cerrahi bölümünde yapılan ameliyatta çenesinde ve damağında üç adet kırık oluştuğu tespit edildi."

Oğlunun üniversite sınavlarına hazırlandığını dile getiren baba Erhan Karşılar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Okulunda çok başarılı olan ve geleceği için çok önem verdiği üniversite sınavına hazırlanan oğlum Yunus Emre'ye bu hunharca saldırıyı yapanlar insan olamaz. Öldüresiye dövdükleri oğlum için içim kan ağlıyor. Psikolojisi bozulan Yunus Emre çenesindeki kırık nedeniyle konuşamıyor. Bu yüzden okuluna gidemiyor

yemeğini pipet yardımı ile sıvı gıda alarak tamamlıyor. Ben bir baba olarak bu konuda üzerime düşen görevi yaptım, ismini verdiğimiz kişiler hakkında Suşehri Cumhuriyet Savcılığı soruşturma açtı ve bu kişilerin ifadeleri alındı. Oğluma bu saldırıyı yapan şehir zorbalarının cezasını çekmesini bekliyorum. Adalete güveniyorum" - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erhan Karşılar Kılıçkaya Suşehri HES Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title