Haberler

Şehidin Eşi Acı Haberi Baba Evinde Aldı

Görüntü Dökümü : Şehit üsteğmen Uğur Taşçı'nın eşi Esra Taşçı'nın baba ocağından detay görüntü Şehit eşi Taşçı'nın baba ocağındaki Türk Bayrağı Evin önünde askerlerin beklemesi Evin önünde bekleyen vatandaşlar Cizre'deki terör operasyonu Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen üsteğmen Uğur Taşçı'nın eşi Esra Taşçı, acı haberi tatil için geldiği Samsun'daki babaevinde öğrendi Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan üsteğmen Uğur Taşçı'nın eşi Esra Taşçı'ya acı haber tatil için bulunduğu Samsun'un İlkadım ilçesindeki babaevinde verildi.

Görüntü Dökümü :

Şehit üsteğmen Uğur Taşçı'nın eşi Esra Taşçı'nın baba ocağından detay görüntü

Şehit eşi Taşçı'nın baba ocağındaki Türk Bayrağı

Evin önünde askerlerin beklemesi

Evin önünde bekleyen vatandaşlar Cizre'deki terör operasyonu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen üsteğmen Uğur Taşçı'nın eşi Esra Taşçı, acı haberi tatil için geldiği Samsun'daki babaevinde öğrendi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan üsteğmen Uğur Taşçı'nın eşi Esra Taşçı'ya acı haber tatil için bulunduğu Samsun'un İlkadım ilçesindeki babaevinde verildi.

Okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından, babası emekli polis memuru Mahmut Davulcu'nun İlkadım'da Bahçelievler Mahallesi'ndeki evine gelen İngilizce öğretmeni Esra Taşçı, acı haberi burada öğrendi.

Acı haberin verilmesinin ardından şehidin eşi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. 5 aylık evli çiftin Ankara'da yaşadığı, bordo bereli şehit Üsteğmen Uğur Taşçı'nın cenazesinin ise İstanbul'a götürüleceği öğrenildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasındaki çatışmada bir üsteğmen şehit olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İlkadım Samsun Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

title