Haberler

Şehadet Haberi, Ailesi İçin Satın Aldığı Eve Ulaştı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve GATA'da gördüğü tedavi sırasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur'un, Adana'daki babaevine hüzün hakim. Cizre ilçesindeki çatışmalarda yaralanan ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi gördüğü sırada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur'un (27) şehadet haberi, askeri yetkililerce, merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'ndeki ailesine ulaştırıldı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve GATA'da gördüğü tedavi sırasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur'un, Adana'daki babaevine hüzün hakim.

Cizre ilçesindeki çatışmalarda yaralanan ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi gördüğü sırada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur'un (27) şehadet haberi, askeri yetkililerce, merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'ndeki ailesine ulaştırıldı.

Anne Sevim ve baba Hamit Buğur'un şehidin tedavi gördüğü GATA'da oldukları ve acı haberi burada öğrendikleri belirtildi.

Şehit haberini alan yakınları eve Türk bayrakları astı. Apartmanın önüne ise belediye ekiplerince taziye çadırı kuruldu. Şehit haberini duyan komşuları ise eve gelerek yakınlarına taziyelerini iletti.

Yaklaşık 6 yıl önce göreve başladığı ve bekar olduğu belirtilen Buğur'un, maddi durumu iyi olmayan anne ve babasına ev ve yeni eşya aldığı, bu evin taksitlerini ödemeye devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Şırnak Cizre Güncel Haberler

title