Haberler

Sedat Uçan Konserine Yoğun İlgi

Güncelleme:

Ramazan ayını manevi iklimine uygun şekilde çeşitli etkinliklerle kutlayan İnegöl Belediyesi, ünlü tasavvuf müziği sanatçısı Sedat Uçan'ı ağırladı.

Ramazan ayının manevi iklimini düzenlediği programlarla ilçe halkına yaşatan İnegöl Belediyesi, Cumartesi akşamı İnegöllülerin de yakından tanıdığı ünlü tasavvuf müziği sanatçısı Sedat Uçan'ı ağırladı. Seslendirdiği eserlerle kulakların pasını silen Sedat Uçan'ın konserine vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

İnegöl Belediye Tiyatrosunun orta oyunu ile başlayan programda, 15 dakikalık gösteri sonrası sahneyi Sedat Uçan aldı. Heykel önünde düzenlenen konserde alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Sedat Uçan seslendirdiği eserleriyle kulakların pasını silerken, gönülleri de okşadı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel'in de takip ettiği tasavvuf konserinde Sedat Uçan eserleri kadar sohbetiyle de ilçe halkının beğenisini topladı. İnegöllülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan tasavvuf müziği sanatçısı Uçan, gördüğü ilgi karşısında konseri uzatarak İnegöllü izleyicilerine birkaç eser daha seslendirdi.

"BİRİLERİ TÜRKİYE'NİN GİDİŞATINI BOZMAYA ÇALIŞIYOR"

Konser sonrası Belediye Başkanı Alinur Aktaş sahneye çıkarak İnegöllülere hitaben bir konuşma yaptı. Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren yağmurla ve serinlikle başladığını anımsatan Aktaş, "Sıcaklar kendini hissettirmeye başlasa da hamdolsun bereketli, huzurlu güzel bir ramazan geçiriyoruz. Tabi şuan öyle coğrafyalar var ki başta Suriye olmak üzere acaba bomba ne zaman evimizin üzerine düşecek diye bekleyen coğrafyalar var. Doğu ve Güneydoğuda bizi biraz karıştırmaya çalışsalar da hamdolsun birlik ve beraberliğimizi hiçbir güç bozamayacaktır. Almanya parlamentosu durup dururken Ermeni tasarısıyla ilgili karar alıyorsa, emin olabilirsiniz ki Türkiye çok iyi yolda ve birileri Türkiye'nin gidişatını bozmaya çalışıyor. Ama rabbim inşallah ramazanın bereketiyle de asla onlara müsaade etmeyecek" dedi.

Sedat Uçan konseri ve ramazan etkinliklerinden de söz eden Başkan Aktaş, "Biz her yıl olduğu gibi yine ramazanın ruhuna uygun olarak burada misafirler ağırlamaya çalışıyoruz. Sedat Uçan da İnegöl'ün çok yakinen tanıdığı ve sevdiği bir sanatçımız. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Ama şunu özellikle ifade etmek istiyorum; bu günler gerçekten rahmet ayı, bereket ayı, dua ayı. O yüzden bu ülkenin birliği, dirliği ve beraberliği için çok dua edin. Buna şiddetle ihtiyacımız var. Çünkü başka coğrafyalarda olduğu gibi bizi de bu manada bölmeye ve bozmaya çalışıyorlar. Ama asla cenabı Allah bunlara müsaade etmeyecek ve asla bunu geçekleştiremeyecekler" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş Sedat Uçan Türkiye İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title