Haberler

SEDAŞ Uluslararası Basketbol Turnuvasına Sponsor Oldu

Güncelleme:

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven 'U16 yaş grubunda dünyanın en büyük organizasyonuna katkı sağlamaktan onur duyuyoruz' dedi.

Turnuvanın sponsorluğunu SEDAŞ ile birlikte, Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, SATSO, Buzdağı ve Otokar üstleniyor.

2-8 ŞUBATTA DEV MAÇLAR OYNANACAK

2-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Uluslararası U16 Yıldızlar Basketbol Turnuvası'nın Sponsorlarından olan SEDAŞ, Turnuvaya katılacak takımlara başarılar diledi. Sakarya Atatürk ve Lütfü Yaman Spor Salonlarında 2-8 Şubat tarihlerinde dev maçlar oynanacak.

Elmas Otelde Turnuvanın başlaması öncesi yapılan tanıtım toplantısında sponsor kuruluşların temsilcileri basın ile bir araya geldi. Basın toplantısına Vali Mustafa Büyük, TBF Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, TBF Sakarya İl Temsilcisi Alper Alev, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul ve Sakarya Elektrik Dağım A.Ş (SEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven katıldı.

16 MİLLİ TAKIM KATILIYOR

Sakarya'nın 3 yıldır üst üste bu organizasyona ev sahipliğini yaptığını belirten Sakarya Valisi Mustafa Büyük, "Önümüzdeki yıl düzenlenecek olan turnuvaya da şimdiden talibiz. Turnuva maçlarını ben de yakından takip ediyorum ve bütün maçları izlemeye gayret gösteriyorum. Uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapmanın onurunu yaşıyoruz. Turnuvaya sponsor olarak katkı sağlayan kuruluşlara ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

SEDAŞ YILDIZ MİLLİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

16 Milli Takımın katılacağı, uluslararası basketbol turnuvasında centilmenliğin hakim olmasını, turnuvanın kazasız ve sakatlanmasız bir şekilde tamamlanmasını dileyen SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, "Ülkemiz basketbol sporunda milli olan genç yıldız oyuncularımızın, tecrübelerini paylaşma ve geliştirme imkanı bulacağına, ülkelerin halklarını yakınlaştıracağı ve uluslararası dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesine imkan sağlayacağına inandığımız basketbol turnuvasının, en güzel karşılaşmalara sahne olmasını, Yıldız Millilerimize başarılar diliyor, organizasyonun içinde olmaktan onur duyuyoruz." dedi.

MİLLİ TAKIMLAR İDARİ MENAJERİ BARBAROS AKKAŞ:

'BU GENÇLER YARININ ÖNEMLİ BASKETBOLCULARI OLACAK'

TBF Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş ise turnuvanın düzenlenmesinde Sakarya'nın büyük katkıları olduğunu vurgulayarak, 'Sakarya'daki turnuvalar eksiksiz bir şekilde tamamlanıyor."dedi. Barbaros Akkaş, turnuvanın geçen yıllara nazaran biraz daha büyüyerek devam ettiğini belirtti. Katılan takım sayısının bu yıl 12'den 16'ya çıktığına dikkat çekti ve "Avrupa kıtası dışından Arjantin'in de katılımıyla Avrupa şampiyonası niteliğini de aşmış oldu. Dünyanın en büyük iki organizasyonundan bir tanesini, U16 yaş grubunda ise dünyanın en büyük özel organizasyonunu düzenliyoruz."dedi. Hidayet Türkoğlu, Tutku Açık, Kerem Tunçeri, Ömer Aşık, Ersan Ilyasova ve Cenk Akyol gibi Türk Milli Takım oyuncularının yanı sıra Tony Parker, Dirk Nowitzki ve Peja Stajakovic gibi yıldızların geçmiş yıllarda bu turnuvada boy gösterdiğinin altını çizen Barbaros Akkaş, şunları söyledi: "Bugün burada oynayacak oyuncular, ileride en üst düzey basketbol turnuvalarında ve liglerinde oynayacaklar. Onların şimdiki durumlarına tanıklık etmek de çok önemli."

SAKARYA ATATÜRK VE LÜTFÜ YAMAN'DA MAÇLAR ÜCRETSİZ

Barbaros Akkaş, "Maçların internet üzerinden yayınlanmasından dolayı bütün ülkelerin gözünün bu turnuvada olduğunu ifade etti ve "Dünya basketbolunda devleşmiş olan ülkelerin altyapılarını burada seyretme fırsatı bulacağız. Ara tatile gelmesiyle öğrenciler de keyifli bir zaman geçirecek. Sakarya Atatürk ve Lütfü Yaman Spor Salonlarına gelecek seyircilerden herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Sadece basketbolu sevdirmek ve basketbolla büyüyen bir nesil yetiştirmeyi hedefliyoruz." dedi.

'16 EKİP MÜCADELE EDECEK'

Bu yıl, Yıldız Erkek Milli Takımımızın yanı sıra Yıldız Erkek B Takımı'nın da yer alacağı turnuvada 16 ekibin mücadele edeceğini ifade eden Akkaş, 'Sakarya Atatürk ve Lütfü Yaman Spor Salonları'nın ev sahipliği yapacağı turnuvada Arjantin, Almanya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Fransa, Gürcistan, İsveç, Karadağ, Letonya, Polonya, Rusya, Slovenya, Sırbistan ve Ukrayna Yıldız Milli Takımları mücadele edecekler' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Bekir Sami Güven Barbaros Akkaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title