Haberler

SEDAŞ, Ferizli Mahalle ve Köy Muhtarları ile Bir Araya Geldi

Güncelleme:

SEDAŞ yöneticileri, Ferizli Hükümet Konağı, Konferans Salonunda, Ferizli, Gölkent ve Sinanoğlu Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) yöneticileri, Ferizli Hükümet Konağı, Konferans Salonunda, Ferizli, Gölkent ve Sinanoğlu Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi. İlçe Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile Gölkent Belediye Başkanı Arif Oğan'ın da katıldığı toplantıda koordinasyonu Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy sağladı. SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan muhtarların taleplerini ve önerilerini hem yazılı hem de sözlü olarak alırken, muhtarların aydınlatma ve sayaç uygulamaları konusunda bilgilenmelerini sağladı.

SEDAŞ ile Muhtarların etkin iletişim sağlaması için planlanan ve Ferizli Kaymakamlığı'nın ev sahipliği yaptığı toplantı, Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy Başkanlığında gerçekleşti.

Ferizli Kaymakamı babasının vefatı nedeniyle İl dışına gitmek zorunda kaldığı için toplantıya katılamadı. Toplantıda Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğukta herkesten önce toplantı salonunda yerini aldı. Toplantıya Gölkent Belediye başkanı Arif Oğan da katıldı. Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, Ferizli, Gölkent ve Sinanoğlu Mahalle ve Köy muhtarları ile SEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin yöneticilerinden, Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan SEDAŞ heyeti içinde Dağıtım Varlıkları Müdürü Enver Aka, Şebeke Yapım Müdürü Osman Özer, Şebeke İşletme Bakım Müdürü Burhan Ak, Dağıtım Hatları Müdürü Reşat Karaman, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, Ar-Ge Planlama ve Şebeke Sağlama Müdürü Ayşegül Kaya, Alacaklar Müdürü Cem Barlas Kar, Dağıtım Hatları Başmühendisi İbrahim Açıkalın, Dağıtım Varlıkları Yapım Başmühendisi Orhan Gültepe, Ar-Ge Planlama ve Şebeke Sağlama Başmühendisi Kerim Kalkan, Dağıtım Süreç Uzmanı Özgür Ömez, İşletme Bakım Bölge Başmühendisi Onur Yağcı ile Bölge sorumlu Başteknisyeni Zeki Gezgin de toplantı da hazır bulundular.

Ferizli İlçesinin İnönü, Kemalpaşa, Devlet, Yenimahalle, Damlık, Değirmencik, İstiklal, Sinanoğlunun Şose, Yenicami, Merkez, Gölkent Beldesinin Göl, Ahmetçavuş, Koyunağılı mahalle muhtarları ve Ferizli'nin, Akçukur, Ağacık, Bakırlı, Ceylandere, Çiftlik, Doğancı, Karadiken, Konuklu, Kusca, Nalköy, Seyifler, Sarıahmetler, Teberik, Tokat, Hocaoğlu Köy Muhtarları toplantıya iştirak ettiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy Muhtarlara köylerinde enerji dağıtımına ait sorunları SEDAŞ yöneticileri ile paylaşmalarını ve buradaki görüşmelerin değerlendirileceğini ifade ederek, "Valiliğimiz ile SEDAŞ işbirliği kapsamında Kaymakamlarımızın da koordinasyonunda, Muhtarlarımız ile yapılan bu etkin iletişim çalışmasının büyük faydası olduğunu bende bizzat görüyorum." dedi.

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan'da yaptığı konuşmada, muhtarların taleplerini ve önerilerini hem yazılı hem de sözlü olarak alıyoruz. Müdür arkadaşlarımızda sizlerin taleplerinizi not alıyorlar ve gerekli müdahalelerin yapılmasını sağlayacaklar dedi. Salonda mahallesindeki bir ağacın iletkenlere temas ettiğini söyleyen muhtarın bir süre sonra Vali yardımcısı Lütfullah Gürsoy dan söz isteyerek Sayın Valim salonda kamera var sanırım, ağacın dalları budanmış demesi toplantıya katılanları güldürdü. Vali yardımcısı Lütfullah Gürsoy da demek ki etkin iletişim böyle bir şey ve faydası anında hissediliyor dedi.

Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, Şirketimiz geleceğe bakıyor ve yeni sayfalar açıyor. İlçelerde yaptığımız ve ilçe kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, köy ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte, yaptığımız toplantılarda kurum olarak sahadaki algı ve bakış açısı ile yüzleşiyor ve gerekli önlemleri de alıyoruz. Bölgemizde 4 il, 45 ilçe 66 Belediye ve 1441 Köy var ve yaklaşık 20 bin kilometrekarede 7/24 elektrik dağıtım hizmeti veriyoruz. Üç Vardiya çalışan acil hizmetler ekiplerimiz enerjinin sürekli müşterilerimize dağılıyor olmasını sağlamak üzere ya bakım yapıyorlar yada kesintinin olduğu yerde arı gibi çalışıyorlar. Elektrik enerjisi hava ve su kadar önemli. 3,2 milyon nüfusa gece gündüz demeden hizmet veriyoruz. Bölgemizdeki tüm Mahalle ve Köy muhtarlarına bilgi amaçlı programlı elektrik kesimlerini 48 saat önce cep telefonlarına mesaj ile bildireceğiz. Daha önce ilçelerde bulunan arıza ekiplerine ise, eleman takviye ederek 537 kişiye çıkarıyoruz. En önemlisi ise tüm muhtar arkadaşlarımıza Arıza bakımdan sorumlu arkadaşlarımızın cep telefonlarını veriyoruz.

Yalnız bu telefon numaralarını lütfen sadece elektrik enerjisinde yaşanan acil durumlar için kullanınız. Bu telefonları diğer servislerin işlerini sormak üzere kullanmayınız. dedi. Dağıtım direktörü Bekircan; Camilerin ısıtma sistemlerinin Cami Derneklerince, iç ve dış aydınlatmalarının ise Müftülüklerce ödendiğini, Okul Bahçelerini Milli Eğitim Müdürlüğü ile park ve bahçelerin aydınlatmalarının da Belediyeler tarafından, İmar alanı dışında da İl Özel İdarelerince, sonuçta Hazine tarafından ödemelerinin yapıldığını belirtti ve Hazine müsteşarlığının izin verdiği yerlere müdahale etmiyoruz, diğer bölgelerde olanların da kanunen EPDK'nın Aydınlatma Yönetmeliği kapsamında TEDAŞ Denetimleri sonucu aydınlatma tesislerinin enerji aldığı noktalardan bağımsız kendi ölçü devrelerinden enerji alması gerekiyor. Bu nedenle bunların devrelerini genel aydınlatma sisteminden ayırmak zorundayız, bunlarında bilinmesini istiyoruz" dedi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğukta, "Biz de İlçemizde Arıza Bakım Onarım hizmetlerini takip etmek üzere SEDAŞ Acil Hizmet Ekipleri Dağıtım Biriminin hizmet vermeye başlayacak olmasından mutluluk duyuyor, teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Soğuk Sakarya Gölkent Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title