Haberler

Seda Üren Kimdir? Seda Üren Anne Oldu

Güncelleme:

Seda Üren, ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Ercüment Nefesoğlu ile evli olan Seda Üren dün ikinci kez anne oldu. Peki Seda Üren kimdir? İşte tüm detaylar...

Seda Üren 26 Aralık 1982 İstanbul doğumludur. Seda Üren, 16 yaşında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Müziği Bölümünü kazanmıştır. O dönem Bülent Ersoy ve Emel Sayın'ın vokalisti olarak sahnelere çıkmıştır. 1999 yılında ilk albümü, 'İlk Hediyem'i çıkarmıştır. Ardından ikinci albümü 'Aşkı Yaşa Benimle'yi piyasaya sürmüştür. Bir dönemler TV programı olan 'Hoş Sada'yı sunmuştur. 27 Aralık 2013 yılında Lazer Medikal'in sahibi Ercüment Nefesoğlu ile hayatını birleştiren Seda Üren'in bu evlilikten 2 çocuğu olmuştur. Seda Üren, 2. çocuğunu dün dünyaya getirmiştir. Seda Üren anne olduğunu sosyal medyadan şu mesajla duyurmuştur:

"Sabah müjdesi saat 7:25, ilk koklaşmamız. Oğlumuz dünyaya 'merhaba' dedi. Bana bu mutluluğu nasip eden Allah'ıma ve bunu bana yaşatan eşime binlerce kere teşekkürler."

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

İstanbul Üniversitesi Bülent Ersoy Emel Sayın Seda Üren Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title