Haberler

Seda Sayan "Patlaksan Patlağım De Kızım" Dedi mi?

Güncelleme:

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu "Evleneceksen Gel" programında sosyal medyada ortaya atılan bir iddia Seda Sayan'ı çileden çıkardı.

Sosyal medyada Seda Sayan'ın canlı yayında gelin adayına ' Patlaksan patlağım de kızım' dediği iddiası ortalığı karıştırdı. Sayan, canlı yayında o iddiayı yalanladı ve şöyle konuştu:

"'PATLAKSAN PATLAĞIM DE' NE DEMEK?"

"Sosyal Medyada yazılanları bu kadar ciddiye almayın. Ciddiye almayacaklarını düşündüğümüz insanların bile ortaya atılan balonlara inanması bizi çok üzüyor. Benim ağzımdan bir şey yazımlış. Ben demişim ki: "Patlaksan patlağım de kızım" Hiç böyle bir şey çıktı mı ağzımdan.

"BU NEYİN KAFASI?"

Kim uyduruyor, neresinden uyduruyor bilemiyorum. Hangi kafa, neyin kafası bilemiyorum. Ayıptır. Kıskançlıktan ne yapacağınızı şaşırdınız. Cehaletten ne yapacağınızı şaşırdınız. İnanmayacağım insanlar da onun üzerine yorum yapıyor. Biz sosyal medyayı kaldıracak kapasitede değiliz.

"HADİ BENİM CANLI YAYIN AVANTAJIM VAR"

Hiç duydunuz mu? Ne demek 'Patlaksan patlağım de?' tekerleme mi yapıyoruz! Bu ne? Ayıp ya. Vallahi ayıp. Şu mecrayı doğru, güzel kullanmayı öğrenin arkadaşlar. Canlı yayın avantajım var, doğru olmadığını söylüyor ve düzeltebiliyorum. Ama düzeltemeyenler de var, yapmayın. Ayıp, günah..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seda Sayan Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (64)

Patlak pabuç:

Sorun bakayım seda ya kaç koca eksilti.bide evlilik programı sunuyor.yav ne anlar bu yuva kurmaktan. Ki yuva kurdurtsun.kudurmuş bunlar...

26
61
yanıtYanıtla
nevim genc:

Gercekten bu Ülkenin Müslümanlarina ve yeni yetisecek nesillerin geleceginden endiseliyim Hz. Muhammed´in ümmeti icin endiseliyim Müslümanlar bunlara neden bakiyor ve bunlardan hangi Allah´in ayetlerini cocuklarina ögretiyorlar. Bu cocuklar bu nesiller bu Ülkeye nasil sahip cikacak Hristiyanlara karsi. Yolu Allah´in yolu olmayan bu Sanatcilara Ülkeni Parasini teslim ediyorsunuz. Bunlar Parasi haram, bu Ülkeyi hangi Parayla kurtaracaksiniz. Bunlar kacar ve Fakir Müslüman meteliksiz kalir Savasda?

62
12
yanıtYanıtla
ReşoMobil-IOS:

Bu programları kapatıcaz oylar hdp ye

22
43
yanıtYanıtla
TOLGA:

Oyarlar hdpyi

yanıt2
yanıt0
BatmanLy:

Seda Abla Bir Tanedir. Gönlümüzün Prensesidir. . Cok Seviyoruz

13
44
yanıtYanıtla
AS:

Uğur Aslan şaka gibisin yemin ederim. Eğer istesen daha NİTELİKLİ programlar yapabilirsin. acilen silkelen kendine gel . ACİLEN. . . .

41
15
yanıtYanıtla
şeyma:

Allah aşkına şu programları kapatsınlar artık reziller rezil

46
9
yanıtYanıtla
URFA:

SEDA ABLA Bİ TANEDİR. ÇOK MERT BİR İNSANDIR. HELAL SANA

10
38
yanıtYanıtla
Elif:

yahu yeter artik Seda misin nesin. . . . git emekli ol artik. . BIKTIK senden

39
7
yanıtYanıtla
gulo:

RTUK kapat bu rezil programlari!!!

15
24
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title