Haberler

Securitas Türkiye Geleceği Değiştiriyor

Güncelleme:

Güvenlikte bilgi lideri Securitas 2014 yılını değerlendirip, 2015 hedeflerini ele aldığı Kick Off 2015 toplantısını bu yıl 24-26 Ekim tarihlerinde Papillon Ayscha Hotel'de gerçekleştirdi.


İdari kadronun yaklaşık % 80'inin katıldığı toplantının bu seneki mesajı "Geleceği Değiştir" oldu.

Teknoloji ve inovasyonun güvenlik sekörüne etkisi ve yarattığı değişimlerin sunumlar, takım çalışmaları ve etkinliklerle ön plana çıktığı toplantı konuşmacı Mehmet Kocabaş değişimin gerekliliğine dair yaptığı sunumu ile Securitas idari kadroya keyifli dakikalar yaşattı.

Üç gün süren toplantıya geleceğin arabasının tasarladığı takım oyunu damgasını vurdu. Securitas İdari kadrosu gelecekteki güvenlik araçlarını tasarlarken keyifli anlar yaşadı.

Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu toplantı kapanış konuşmasında 2014'u yüzde 30 luk bir büyüme ile kapatacaklarını belirterek, 2015 hedeflerine ilişkin planlamaları ve hedefleri paylaştı. Kösereisoğlu, "2015'te de bu büyümeyi sürdürerek grup içindeki yerini daha üst seviyelere taşımak istiyoruz. Hem insan kaynaklarına hem de teknolojiye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Entegre güvenlik çözümleri dediğimiz teknolojiyle insanlı güvenliğin entegre olarak çalıştığı projelere ağırlık vereceğiz. Hedefimiz bu projelerin de verdiği ivmeyle birlikte 2015'te çalışan sayımızı 12 binler seviyesine getirmek. Büyüme olarak ise yüzde 18'lik bir oran hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Kocabaş Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title