Haberler

Seçkin Özdemir Ekrana Dönüyor!

Güncelleme:

Özellikle Bir Aşk Hikayesi dizisindeki rolü ile pek çok hayran edinen Seçkin Özdemir, Fox TV'de Günahkar dizisi ile ekrana dönüyor. Dizinin 1. bölüm fragmanı da yayımlanmış durumda.

Yaban Gülü, Muhteşem Yüzyıl, Al Yazmalım ve Bir Aşk Hikayesi dizilerinde yer alan Seçkin Özdemir Fox TV'nin yeni dizisi Günahkar ile ekrana geri dönüyor. Fox TV henüz dizinin konusu ve künyeisyle ilgili bilgi paylaşmış değil ama 1. bölüm fragmanından anlaşılacğaı üzere dizi de aşk ve cinayet var. Fragmanda Seçkin Özdemir'in oynadığı karakterin bir doktor olduğunu ama daha sonra cinayet suçundan hapse girdiği görülüyor. Ayrıca bir çocukluk aşkı olduğu da anlaşılıyor ki cinayeti gerçekten o mu işledi, o işlediyse bunu aşkı için mi yaptı? Günahkar dizisiyle ilgili yeni detaylar çıktığında sizlerle paylaşacağız şimdi hemen aşağıdaki videodan Günahkar 1. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. Bakalım Seçkin Özdemir hayranalrı diziyi beğenecek mi?

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Bir Aşk Hikayesi Seçkin Özdemir Fox Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title