Haberler

Seçimler Yaklaştıkça Bayrakçılar Siparişlere Yetişemiyor

Güncelleme:

Bayrak üreticileri, yaklaşan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve genel seçimler nedeniyle aldıkları siparişlere yetişemiyor, yetiştirmek için 3 vardiya çalışıyorlar.

Bayrak, flama ve afiş talebini yoğun talep nedeniyle ikiye katlayan firmalar, üretimlerine hız verdi. Siyasi partilerin genel merkezlerinin yanı sıra milletvekili adaylarının da taleplerini karşılamaya çalışan bayrak üreticileri, eleman sayılarını artırırken siparişleri yetiştirebilmek için günde 3 vardiya çalışıyor.

İŞLER ÇOK YOĞUN

Başkent'te faaliyet gösteren bir bayrak firmasının üretim sorumlusu Murat Saraç, yaptığı açıklamada, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Saraç, son dönemlerde gerek 1 Mayıs, gerek genel seçimler dolayısıyla artan talep nedeniyle işlerinin oldukça yoğunlaştığını anlatarak, günde 22-23 saat çalıştıklarını söyledi.

GÜNDE 70 BİN BAYRAK
Günde ortalama 50-70 bin bayrak ürettiklerini ifade eden Saraç, "Talep oldukça fazla. Zaman zaman 100 bin adetlik siparişler geliyor. Bu da zorlanmamıza neden oluyor" dedi. Saraç; İstanbul, Çorum, Aksaray ve Yozgat'tan da sipariş aldıklarını, siparişler arasında posterlerin de bulunduğunu kaydetti.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN SİPARİŞ

Milletvekili adaylarının seçim kampanyası için yaptıkları masraflara da değinen Saraç, "Geçenlerde bir milletvekili adayı seçim için evini sattığını söyledi. Promosyon ürünleri, afiş, bayrak ve poster masraflarını bir arada düşündüğünüzde milletvekili adaylarının masrafları 50-60 bin liraya kadar çıkabiliyor." diye konuştu.

SİPARİŞLER DAHA DA ARTACAK

Murat Saraç, seçim tarihi yaklaştıkça daha fazla sipariş almayı beklediklerini dile getirerek, seçim nedeniyle elde edilen kazancın yılın tamamını mali açıdan rahat geçirmek açısından önemli olduğunu kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

1 Mayıs Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Adelet PRİM YOK:

AKP 322 TRİLYON CHP 170 TRİLYON MHP 120 TRİLYON DEVLETEN ALIP SADECE BAYRAĞA KAĞIDA REKLAMA VERIRIKEN VATAN SEVER OLURLAR ÜLKÜCÜ MHP Lİ TÜRKÜCÜ OLURLAR HAK ADELET ARAYANLARDA HAİN İLAN EDİLİYOR SEVSİNLER SİZİ

24
4
yanıtYanıtla
ErdemMobil-IOS:

Harcanan para bosa diyenler, kıt düşünmeyin. O tekstilci para kazanacak, işçilere verecek, ssklar yatacak, o işçi bakkaldan gıda alacak, bakkal kazanacak, ona mal veren toptancı kazanacak, ürün dağıtan şöför kazanacak. Yok bayrak yapılmasın israf diyenlere ekonomi dersi..

16
3
yanıtYanıtla
Çaycuma:

AKTROLLER ÇOK KANIYOR BU BAYRAKLARA.

9
8
yanıtYanıtla
erkan:

vatandaşın parası çok. vatandaşa acıyacaklarmı. Şu siyasileri doyurabilsek ülke çağ atlayacak da adamları doyuramadık gitti

14
1
yanıtYanıtla
Ak parti toprağa ğömölüp çürüyüp gidecek Mobil-IOS:

Hüseyin Paraları car vur eden AKP

6
9
yanıtYanıtla
SEREN ÇETİN:

İSRAF İSRAF

13
0
yanıtYanıtla
Canım turkye Mobil-IOS:

Bas bas paraları secim reklamlara bu miletvekilerin baskasını parası nerde var halkın parası çöpe atıyorlar birisi buna dur demeli artık yeter yazık günah bu paraya

12
0
yanıtYanıtla
angara:

israfın daniskası bu işler gereksiz işler

7
4
yanıtYanıtla
dilek k.:

YAZIK GÜNAH VALLA EMEKLERE BARİ BAYRAĞA VATANADA SAYGI GÖSTERSELER!

10
0
yanıtYanıtla
İSRAFI ALASI:

PARTİLERİN NE OLDUĞUNU HEMEN HEMEN MİLLETİN ÇOĞUNLUĞU BİLİYOR ARTIK. KENDİLERİNİ BEZ PARÇALARI İLE TANITMALARINA BU KADAR İSRAFA GEREK YOK. SEÇİMLERDE KİM HANGİ PARTİYE OY VERECEĞİNİ BİLİYOR. AFİŞLERE BAKARAK VERMİYOR MİLLET OYUNU.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title