Haberler

Sdü'den Seramik Demirel Şapkası

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile özdeşleşen fötr şapkanın seramikleri üretildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile özdeşleşen fötr şapkanın seramikleri üretildi. Seramik şapkalar üniversiteye ziyarete gelen konuklara hediye edilecek.

SDÜ Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile özdeşleşen fötr şapkanın seramikleri üretildi. Küçük ve büyük olmak üzere iki ebatta üretilen, üzerinde SDÜ kısaltmasının bulunduğu seramik şapkalar, üniversiteyi ziyaret eden konuklara hediye edilmesi amacıyla hazırlandı.

ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE DE DAĞITILACAK

SDÜ Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serap Ünal, üniversite yönetiminin talebi üzerine daha önce de üretimi yapılan seramik şapkalardan 3 bin adet üretileceğini söyledi. Seramik şapkaların üniversitede düzenlenen organizasyonlarda konuklara verileceğini aktaran Yrd. Doç. Dr. Ünal, "Sayın Süleyman Demirel ile bütünleşmiş olan fötr şapkanın seramik hali çok fazla talep görmekte. Ankara'dan da talep geldi. 17 Haziran'da vefatının birinci yılında da bu şapkalardan dağıtılacak. O tarihe kadar fötr şapkaları yetiştireceğiz" diye konuştu.

KARİKATÜRLÜ TİŞÖRTLER HAZIRLANACAK

Sadece fötr şapka üretmediklerini de aktaran Yrd. Doç. Dr. Ünal, "Sayın Demirel'in anısına yapılan bir takım çalışmalar mevcut. Bunlardan biri de onun hoşgörüsüne sığınarak yapılmış olan karikatürleri tişörtler üzerine aktarıp sunmayı planlıyoruz" dedi.

- Isparta

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Demirel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title