Haberler

Sdk Geleneksel 6. Sorgun Buluşması

Sorgun Düşünce Kulübü (SDK) tarafından düzenlenen Geleneksel Sorgun Kahvaltı Buluşmasının 6'ncısı yapıldı.

Sorgun Düşünce Kulübü (SDK) tarafından düzenlenen Geleneksel Sorgun Kahvaltı Buluşmasının 6'ncısı yapıldı.

Düzenlenen toplantıya Sorgun Belediye Başkanvekili Besim İlbaş, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Taner Demirer, Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden Prof. Dr. İhsan Bulut, SDK-Sorgun Düşünce Kulübü Başkanı Abdullah Alpaydın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, kulüp üyeleri ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Fatih Şahbaz İstanbul'da bir grup üniversite mezunu Sorgunlu genç ile bu kulübü kurduklarını, bu birlikteliğin tüzel kişiliği olmadığını tamamen gönüllülük esasına dayandığını söyledi.

Amaçlarının Sorgun hakkında kültür, edebiyat, sosyolojik olarak düşünce üretmek ve bunu herkesle paylaşmak olduğunu kaydeden Şahbaz, bu düşüncelerini hayata geçirmek için her yıl geleneksel olarak bu kahvaltıları düzenlediklerini belirtti.

Toplantıya katılan akademisyenler de katılımcılara, Sorgunun tarihi ile ilgili bilgiler aktarılırken,katılımcılarla bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Ankara Üniversitesi İhsan Bulut Sorgun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title