Haberler

Schneider Electric, Kadın çalışanlarının "hayatını kolaylaştırıyor

Güncelleme:

Schneider Electric, "eaSE Her Life - Kadının Hayatını Kolaylaştır" sloganı ile Ülke Başkanı Bora Tuncer liderliğinde başlattığı proje kapsamında Çayırova Fabrikası kadın çalışanlarına yönelik bir panel gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında Schneider Electric kadın çalışanları iş hayatındaki kadın algısının yanı sıra anne ve eş olarak zorluklara karşı kariyer gelişiminin nasıl olabileceği konusundaki fikirlerini şirket yönetimine aktardılar.

Schneider Electric'in, 23 bin'den fazla erkek çalışanının, Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi BM Kadın tarafından cinsiyet eşitliği için başlatılan dayanışma hareketi olan #HeForShe çevrimiçi dilekçesini imzalamasının ardından, Schneider Electric Türkiye'nin "eaSE Her Life" (Kadının Hayatını Kolaylaştır) sloganıyla, şirket bünyesinde başlattığı girişim kapsamında etkinlikler devam ediyor.

Bu kapsamda 15 Haziran 2016 tarihinde Schneider Electric Gebze Trafo Fabrikası'nda bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında yapılan panele katılan Fabrika Direktörü Alexandre Bakic Türkiye'de çalışan kadın olmanın büyük bir özveri, cesaret ve çaba gerektirdiğini belirtirken, "Kadın çalışanlarımız sahip olduğu pozitif özellikleriyle çalışma hayatına çok önemli katkılarda bulunuyor. Gönül istiyor ki önümüzdeki dönemlerde fabrikamızda çalışan kadın sayısı daha da artsın ve bu salonu daha fazla kadın çalışan ile dolduralım. Bunu gönülden destekliyorum"dedi.

Erkek çalışanların katkıda bulunduğu cinsiyet eşitliği dayanışma hareketi #HeForShe kapsamında gerçekleştirilen eaSE Her Life – Kadının Hayatını Kolaylaştır girişiminde de Schneider Electric Türkiye'nin erkek çalışanları öncü rol oynuyor. Schneider Electric Gebze Trafo Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Ayşe Süel'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak Teklif Hazırlama Departman Müdürü Seyfi Özcan, Proje Yönetimi ve Dizayn Departman Müdürü Umut Yıldırım, Satınalma Departman Müdürü Hakan Erhan ve Tedarik Zinciri Departman Müdürü Serkan Balta katıldı. Panele konuşmacı olarak katılan ve eaSE Her Life – Kadının Hayatını Kolaylaştır girişimine destek veren erkek yöneticiler, özellikle Türkiye'de kadınların çalışma hayatı içinde yer almalarının çok önemli olduğu ve bunun aynı zamanda Türkiye'nin sosyo-ekonomik gelişimine büyük katkılar sağlayacağını belirttiler.

Schneider Electric Türkiye İK ekibi "eaSE Her Life – Kadının Hayatını Kolaylaştır" girişimi kapsamında etkinliklere 2016 yılı boyunca devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Birleşmiş Milletler Türkiye Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title