Haberler

Saü Tıp Fakültesi Öğrencileri, Beyaz Önlük Giydi

SAÜ Tıp Fakültesi öğrencileri, beyaz önlük giydi- SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas: - "Türkiye, her alanda her zaman en iyisini yapacak konumdadır.

SAÜ Tıp Fakültesi öğrencileri, beyaz önlük giydi- SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas: - " Türkiye, her alanda her zaman en iyisini yapacak konumdadır. O bakımdan kurduğumuz tıp fakültesinin dünyanın en iyisi olmaması için hiçbir neden yoktur" Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesine kayıt yaptıran 80 öğrenci, düzenlenen törenle beyaz önlük giydi.SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde düzenlenen törende konuşan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, üniversitede kurdukları sistemlerle dünyanın herhangi bir yerinden değerlendirilecek, akredite edilecek duruma geldiklerini söyledi.Görevi gereği yurt dışındaki üniversiteleri ziyaret ettiğini belirten Elmas, "Türkiye, her alanda her zaman en iyisini yapacak konumdadır. O bakımdan kurduğumuz tıp fakültesinin dünyanın en iyisi olmaması için hiçbir neden yoktur. Dekanımız ve hocalarımız bu konuda çalışmaktadır, hedef koymalarında hiçbir sakınca yoktur" diye konuştu.Elmas, tıp fakültesi öğrencilerinin üniversiteye en yüksek puanla girdiklerine dikkati çekerek, "Kampüsten uzak olmaları nedeniyle biraz sitem ediyorlar ama her zaman söylüyoruz. Bu öğrencilerin gönlümüzün en üst yerinde yerleri vardır. Her programınıza katılmaya çalışıyoruz, başka yerlere gidemiyoruz çünkü 80 bin öğrencimiz var" şeklinde konuştu.Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da tıp fakültesinin yeni kurulmasına rağmen hızla geliştiğini anlatarak, "Yönetimin sağladıkları yanında öğrencilerin de çok çalışması, mesleki eğitimlerini en iyi şekilde yürütmeleri ve büyük başarılar elde etmeleriyle tıp fakülteleri alanındaki yeri ve önemini daha da güçlendirecektir" ifadesini kullandıKonuşmaların ardından 1. sınıf öğrencilerine beyaz önlüklerini Coş, Elmas ve akademisyenler giydirdi. -SAÜ Tıp Fakültesi öğrencileri, beyaz önlük giydi-SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Üniversitesi Muzaffer Elmas Korucuk Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title