Haberler

Satranç Ustası Görme Engelli Gençler…

Güncelleme:

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu, MD 118 Konfederasyonu'nun düzenlediği satranç turnuvasına katılım gösterdi.

MD 118 Konfederasyonu tarafından görme engelli gençler arasında düzenlenen satranç turnuvasına, bu yıl 6 federasyon bölgesinden 2'şer yarışmacı alındı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen satranç turnuvası 118 T Federasyon ofisinde gerçekleşti. Turnuvada 118-K Yönetim Çevresinin organizasyon ve koordinatörlüğünü, Göz Nurunu Koruma ve Görme Engellilerle Çalışma Komitesi Başkanı Halil Cengiz Yüzbaş üstlendi.

Görme engelli gençler arasında düzenlenen satranç turnuvasına Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu'nu temsilen, Bursa Kükürtlü Lions Kulübü sponsorluğunda Ferhat Solmaz ve Bandırma Lions Kulübü sponsorluğunda Baran Altun katıldı.

Lions 118-K Federasyonu'nu temsilen katılan Ferhat ve Baran'ı tebrik eden Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, "Bu turnuvanın kaybedeni elbette olmadı. Satranç oynayan çocuklarımızı izlerken ben hiçbir engel görmedim. Engelleri ortadan kaldırmak hepimizin elindedir. Lions kulüpleri olarak engellilere yönelik yürüttüğümüz çalışmaların meyvelerini bir bir almaktayız. Engelli çocuklarımızın mutluluğu bizim için en büyük ödüldür. Onlarla ilgilenmeye ve onların sesi olmaya daima devam edeceğiz. Katılım gösteren tüm gençleri tebrik ediyorum" dedi.

Turnuvaya katılan 12 yarışmacıya madalya ve kabartma saat hediye edilirken, ilk üçe giren başarılı yarışmacılara para ödülü verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halil Cengiz Baran Altun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title