Haberler

Bahçelievler'de Satırlı Silahlı Kavga: 2 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Bahçelievler'de bir tekel bayisinde çıkan silahlı ve satırlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Olay Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesinde bir tekel bayisinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi.

Görgü tanıklarının iddialarına göre Mehmet Yalçın ile Kemal Karaca, aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen Muzaffer Gök'ün işlettiği tekel bayiine geldi.

Yalçın ve Karaca, burada işyeri sahibi Gök ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine tekel bayiine gelenlerden biri yanında getirdiği satırı çıkararak Gök'ü tehdit etmeye başladı. Bunun üzerine işyeri sahibi Muzaffer Gök, silahını çekerek tartıştığı Mehmet Yalçın ile Kemal Karaca'yı kurşunladı.

Gök, ardından aynı silahla intihar etti. İşyeri sahibi ile Kemal Karaca olay yerinde, Mehmet Yalçın ise hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, caddeyi güvenlik şeridiyle kapattı. Gelen ekipler, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

Polis, olay yerindeki incelemelerini tamamladıktan sonra Muzaffer Gök ve Kemal Karaca'nın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Yalçın'ın cesedi de cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Mehmet Yalçın Bahçelievler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title