Haberler

Şarköy - Başkanı Protesto Pahalıya Patladı

Başkanı protesto pahalıya patladı Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'ndeki 60 yaşındaki kiraz üreticisi Arif Kurd, el arabasıyla kiraz satmasına izin vermeyen belediye başkanını 40 kilo kirazı belediye binası önüne dökerek protesto etti.

Başkanı protesto pahalıya patladı

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'ndeki 60 yaşındaki kiraz üreticisi Arif Kurd, el arabasıyla kiraz satmasına izin vermeyen belediye başkanını 40 kilo kirazı belediye binası önüne dökerek protesto etti. Şarköy Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Altınok, gösterilen caddenin dışında satış yapılamayacağını ifade ederken, eylemci esnafa ise protesto sırasında çevreyi kirlettiği gerekçesiyle 700 lira para cezası kesildi.

Şarköy'de oturan Arif Kurd, el arabasıyla satış yapmasına zabıta ekiplerinin engel olduğunu söyleyerek 2 sepetle Şarköy Belediye Başkanlığı binası önüne gitti. Bina girişindeki yola sepetteki kirazları dökerek Belediye Başkanı Süleyman Altınok'u protesto eden Kurd, 'Madem bana sattırmıyorlar bu kirazları belediye başkanı yesin. Bir de sosyal devlet diyorlar. Seçim beyannamesinde üreticiye yer göstereceğini söyleyen belediye başkanı biz üreticileri büyük marketlere ezdiriyor. Ben de 25 dönüm 250 ağaç kiraz var. 15 ton kiraz yetişiyor. Ben bunları satıp geçimimi sağlıyorum' dedi.

BAŞKAN BİR YERE VARAMAZ

Şarköy Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Altınok ise büyükşehir ilçe belediyesi olduklarını ve gelişi güzel caddelerde seyyar satıcılık yapanlara izin veremeyeceklerini söyledi. Altınok, 'Büyükşehir belediyesinin almış olduğu kararla ilçemizin belirli yerlerinde yer gösterdik. Satıcı vatandaşlar Şarköy'ün tek caddesi olan Atatürk caddesinde satmak istiyor. Oysaki kiraz, üzüm, karpuz, kavun, salatalık, domates üreten vatandaşlarımıza göstermiş olduğumuz alanlarda satmasını istiyoruz. Bu arkadaş protesto etmekle bir yere varamaz, hiçbir çözüm bulamaz. Herkes kurallara uymak zorunda' şeklinde konuştu.

700 LİRA CEZA

Belediye binası önüne döktüğü kirazlar nedeniyle Arif Kurd'a Kabahatler Kanunu kapsamındaki çevreyi kirletme suçundan dolayı Şarköy Belediyesi tarafından 700 lira para cezası kesildiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Altınok Tekirdağ Şarköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

hakan demirmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yazik degilmi o adamcagiza gecimini saglamak icin kiraz satiyor. Ustelik para cezasida kesilmis.. sayin belediye baskani bir guzellik yapip o ureticiye af etmesini cani gonulden diliyorum..

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Süleyman mı halktan kukla bi başkan

0
1
yanıtYanıtla
fikret kadirmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sanki cok is var.Millet ne yapsinda gecinsin.seçimlerde görüsürüz.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YAKIŞMADI BAŞKAN SANA ! ! ! BARİ CEZA KESME, ŞARKÖY HALKI BUNALDI, BİLGİLERİNİZE BAŞKAN. . . !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title