Haberler

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı.

Zonguldak'ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vatandaş, iki kilometrelik yolu yürüyerek Fener Sahası'na geldi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve diğer protokol üyelerinin de katıldığı yürüyüşte Sarıkamış şehitleri anıldı. Fener Sahası'na gelindiğinde ise İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünce organize edilen gösteri sahnelendi. Sahayı dolduran gençler, kendileri için ayrılan alanlara geçtiler. Mehter Marşı eşliğinde 63.42 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. Saha büyüklüğündeki bayrak eşliğinde saygı duruşunda bulunan katılımcılar, ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

İl Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Karayılmaz, "Türkiye'nin 81 ilinde Sarıkamış şehitlerimizi anma töreni yapılmaktadır. Zonguldak'ta bunu daha farklı bir duyguyla yaşamak istedik. Sayın Valimizin önderliğinde, liderliğinde bugün gençlerimiz, antrenörlerimiz, personelimiz, protokol herkes burada bayrağın altında tek yürek tek vücut buldu. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Birlik ve beraberlik olduğu sürece Türk insanının her zaman muzafferiyetleri vardır. Biz bu gençlere sonsuz güvenip, geleceğimizi onlara emanet edebiliriz. Görselimiz de Zonguldak'tan tüm Türkiye'ye ve şehitlerimize armağan olsun. Biz cuma günü prova yaptık. Dün de hiçbir şey yoktu. Dün geceden beri çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Sarıkamış'ta on binlerce askerimiz donarak hayatını kaybetti. Bizim şurada yürümemizin adı bile okunmaz" diye konuştu.

Anma programı gösterinin ardından sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Akdemir Haluk Selvi Zonguldak Sarıkamış Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title