Haberler

Sarıkamış Adliyesinde Olay: 17 Gözaltı

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde 5 Aralık günü kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 48 yaşındaki Necmettin Polat'ın yakınları, adliyede eylem yaptı.

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde 5 Aralık günü kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 48 yaşındaki Necmettin Polat'ın yakınları, adliyede eylem yaptı. Polis taşkınlık yapan 30 kişilik grubu biber gazı ile dışarı çıkardı. Polis olayla ilgili 17 kişiyi gözaltına aldı.

Sarıkamış'ta marangoz olan Necmettin Polat'ın 5 Aralık'ta ortadan kaybolması üzerine ailesi 11 Aralık'ta polise başvurdu. Polis olayla ilgili Necmettin Polat'ın kayın biraderi M.U.'yu şüpheli olarak gözaltına aldı. Necmettin Polat'a ait olduğu tahmin edilen kemer ile kıyafetlerinin parçaları ise Sarıkamış çöplüğünde bulundu. Cesedin çöplüğe gelen yabani hayvanlar tarafından parçalanıp yenildiği tahmin ediliyor.

Olay günü eniştesi Necmettin Polat'a ait otomobile binerek konuşmak için Soğuksu mevkisine gittiklerini söyleyen M. U. ifadesinde, "Konuşurken tartıştık. Eniştem tabancasını çıkardı. 'Şaka yapma' diyerek hamle yaptım. Bu sırada silah ateş aldı. Silahtan çıkan ilk kurşunun otomobilin kelebek camını kırdı, ikinci kurşun da eniştemin başına isabet etti" diye konuştu.

Kayınbirader M.U., damatlarının ölmesi üzerine paniklediğini, cesedini otomobille ilçe çöplüğüne götürerek bıraktığını ve üzerini koltuk kılıfı ve kartonla kapattığını ileri sürdü. Tabancayı kırarak attığını, otomobili yıkayarak evine gittiğini anlatan M.U., bir süre sonra çöplüğe gittiğinde üzerine çöp atılan cesedin yandığını iddia etti. Sorgunun ardından M.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Necmettin Polat'ın yakınları dün öğle saatlerinde Hükumet Konağı içindeki adiye önünde toplandı. 'Katili bulun, adalet nerede', 'Cenazemizi isteriz' sloganları atan 30 kişilik grup binanın bazı camları da kırdı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis kalabalığı biber gazı sıkarak uzaklaştırdı. Polis olayla ilgili 17 kişiyi gözaltına aldı. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıkamış Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title