Haberler

Sarıgül, Beklenen Açıklamayı Yaptı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "İktidara susadık.8 ay 12 gün sonra onun temellerini önce İstanbul'dan, sonra Türkiye'den atacağız" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "İktidara susadık. 8 ay 12 gün sonra onun temellerini önce İstanbul'dan, sonra Türkiye'den atacağız" dedi.

CHP'ye geçip geçmeyeceği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olup olmayacağı merakla bekleyen Mustafa Sarıgül, Tokat'taki gezisinin ardından Amasya'nın Uygur beldesinde kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Sarıgül konuşmasında, "AK Parti'ye oy veren yurttaşlarımız bıktılar. Yeni bir adres arıyorlar. Onlarla konuşun. Onlarla dertleşin. Onlar artık oylarını bize vermek istiyorlar. Ben onları görüyorum. Onlar oylarını bize verecekler. Hiçbir endişeniz olmasın. Hep beraber olacağız. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün yurttaşlarımızı kucaklayacağız" diye konuştu.

Sarıgül, "Buraya geldiğim zaman 'muhalefette' diye gelmek istemiyorum. Buraya geldiğimiz zaman laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin güvencesi olarak gelmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Tokat-Amasya sınırındaki Derbentçi köyünde kendisi için kurban edilmek istenen keçiyi salıverip, devam eden inşasına destekleyeceğini söz verdiği cemevinin yakınında kadınların ikram ettiği sac ekmeğinden yiyen Sarıgül, "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, el ele olacağız. Artık muhalefet dönemine son vereceğiz. Hiçbir endişeniz olmasın. 8 ay, 12 günümüz var. Ondan sonra bakarız ki sabahleyin bir helikopter buraya geliyorsa anlayın ki her şey tamamdır" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Sarıgül İstanbul Amasya Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title