Haberler

Sarıgazi'de Korsan Gösteriye Polis Müdahalesi

Sarıgazi’de seçim sonuçlarını protesto etmek bahanesiyle bir araya gelen yüzü maskeli bir grup, polise taş ve molotofkokteyli ile saldırdı.

Sarıgazi'de seçim sonuçlarını protesto etmek bahanesiyle bir araya gelen yüzü maskeli bir grup, polise taş ve molotofkokteyli ile saldırdı. Polis, gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre, Sarıgazi Demokrasi Caddesi üzerinde Güneydoğu'daki seçim sonuçlarını protesto için toplanan bir grup, yaptıkları yürüyüşün ardından dağılmaya başladı. Ancak bu sırada grup arasına karışan başka bir grup, güvenlik amaçlı bekleyen çevik kuvvet ekiplerine taş ve molotofkokteyliyle saldırdı. Polise taş, havai fişek ve molotoflarla saldıran gruba polisin müdahalesi tazyikli su ve biber gazı ile oldu.

Müdahalenin ardından ara sokaklara kaçan göstericiler ile polis arasında zaman zaman ufak çapta müdahaleler yapıldı. Ara sokaklardan yapılan molotoflu saldırıların devam etmesi üzerine bölgeye takviye polis ekipleri sevk edildi.

Yer yer gerginliklerin sürdüğü bölgedeki ara sokaklarda polis ve göstericiler arasındaki çatışmalar sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sarıgazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title