Haberler

Rakipler Avea&Fenercell Mağazasında Buluşacak

Güncelleme:

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları dev derbi öncesinde Avea'nın etkinliklerinde buluşacak

Dünyada bir ilk olan gelir paylaşımı ortaklığı modeli kapsamında uygulamaya koyduğu taraftar hatlarıyla 12 yıldır Türk futbolunun büyümesine destek veren Avea; 6 Nisan Pazar akşamı oynanacak "Galatarasay-Fenerbahçe" derbisi öncesinde, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarını, düzenleyeceği maç öncesi etkinliklerde buluşturacak.

Galatasaray'ın 'Aslan'ları Türk Telekom Arena'da, Sarı Kanaryalar ise Avea&Fenercell Mağazası'nda buluşacak

Avea, maç öncesi etkinlikleri kapsamında, Galatasaraylı taraftarları saat 16.00'da Türk Telekom Arena'daki GS Store önünde, Fenerbahçeli taraftarları ise 13.00-19.00 saatleri arasında, Bağdat Caddesi'ndeki Avea&Fenercell Mağazası'nda birbirinden eğlenceli ve sürpriz hediyelerle dolu aktivitelerde ağırlayacak.

GSMobile ve Fenercell aktivasyonlarının da yapılacağı etkinlik süresince taraftarlara, hediye kiosku aracılığıyla çok sayıda Galatasaray ve hediye olarak dağıtılacak.Fenerbahçe formasının yanı sıra, atkı, şapka, anahtarlık ve t-shirt

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Telekom Arena Galatasaray Fenerbahçe Avea Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title